Safaozbn 36+3 haftalığız bugün çatı muayenesi oldum 2 cm açıklık rahim yumuşamış dedi doktor vajina da bıçak kesmesi gibi ağrı var sizce ne zaman doğum olur? Nişanımda geldi
Ayse5100 Safaozbn canm benm nişanım geldikten 3 gün sonra sancım belden vurmaya başlamıştı sende her açıdan kendini hazırla doğuma büyük ihtimalle normal doğum yapacaksın şimdiden hayırlı olsun bı avazda derler ya inşallah çabucak kolayla sağlıkla alırsın kucağına
kadertugrul7 Safaozbn sancilarinizin araligini takip edin duzenlimi duzensizmi gercek veya yalanci sanci olduğunu ayirt edebilirsiniz ama ben vajinada baski hissi ile gitmistim 39+5te 3 cm aciklikla doguma alinmistim rabbim hayirli kolay bir dogum nasip etsin size inşallah 🤲❤️
Shura Safaozbn allah bilir ne zaman dogurcagını, ben 33 dendir 4 cmleydim 5 e cıktık suan 39um bitmek üzere
Matmazel006 O zaman ağrılarını takip etmek kalmış Sanada.😊 Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim nişanın geldikten 4-5 gün sonra doğumum olmuştu ama sancım yoktu hiç. Senin sancin da varmış muayene de tetikliyor hazır acilman da varken devamı gelir gibi.
Safaozbn Ayse5100 amiin inşallah 40 ı görmez dedi doktorda ama bellide olmaz dedi mide bulantısıda var sancı nasıl oluyor tam olarak onuda bilmiyorum 😅
Ayse5100 Safaozbn canm erkek çocuğu için sancı belden gelir kızda kasıkta başlar diyorlar bende gece 3 te belden 10 dk arayla vurmaya başladı ertesi gün ikindin 4 te doğum yaptım
kadertugrul7 Safaozbn evet aksama kadar bekleyip acile gitmiştim oglum ramazanda doğmuştu esimin orucunu acmasini beklemistim
Ayse5100 Safaozbn canm doğum pozisyonunu almış vajina yumuşamış o yüzden zaman zaman kasık ağrısı normal ama o sancı değil