Minel_42 41 haftalık hamileyim dişim şişmiş ve ağrısı var,antibiyotik kullansam sorun olur mu veya bildiğiniz etkili yöntem var mı?
ArvenMom Minel_42 41 hafta diyorsunuz bunu bize değil doktorunuza muhakak sorun riskli olabilir önerim sarımsak yada karanfil yağı iyi gelir ve fırçalamak
annesininbali27 Minel_42 Benimki aynı şekilde şişti ve çok kötü ağrısından yatamıyordum 38 haftalık hamileyim doktora gittim doktor bana parol ve bir antibiyotik yazdı onları kullanıyorum doğumdan sonra gideceğim hem çekim yapacak hem kanal tedavisi yapilacak
Anonim3447 Minel_42 24 haftalık hamileyim altlı üstlü 2 tane 20lik dişimi çektim ölüyorum ağrıdan bugün antibiyotik başladım kulağıma vurmuş
Minel_42 ArvenMom cuma günü suni sancı ile doğuma girecem o yüzden şuan ağrısına dayanamayacak olunca antibiyotik içmek aklıma geliyor
ArvenMom Minel_42 seni çok iyi anlıyorum o diş ağrısınıda bilirim çekiyorum da ama doktorun izin vermezse sarımsak uyuşturuyo yada karanfil rahatlatıyor canım muhakak dene şimdiden iyi doğumlar allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ❤️
Minel_42 @“annesininbali27”#p27162211peki doğumdan kaç gün sonra gidilebilir bn doğumdan bı kaç gün sonra girmeyi düşünüyorum