777kunfeyekuner Papatyamoms 3 boyutlu ultrason ilk defa gördüm desem. Hangi hastanelerde var böyle ultrasonlar.
Papatyamoms Azra41 düzmuş çıkıntısı bende oyle gordum baska bı arkadasım attı kız bebek beklıyor ondada boyle cıkıntı goxukuyordu bende ornek gormek istedim 😂
Azra41 Papatyamoms benim renkli büyük tarihli var ama bacak değil yuzu var 😄 11. Haftalik var oda siyah beyaz net ben kızım diyor bacak arası boş 😁
Papatyamoms Gulerhesen aha bak senın de aynı demekkı kızların boyle gozukuyor baska bı arkadasım attı onunda boyle
Papatyamoms Azra41 sıyah beyaz gosterdıgınde de tersten bacak arasını bostu renklıde boyle gozukuyor merak ettım 🙈
Brry Azra41 evet doktorum kız dedi ama hiç inanasım gelmiyor çünkü ilk kızımda yaşadığımın tam tersi hamilelik yaşıyorum 🤔
Adapte34 Brry bende çok farklı şeyler yaşadım kızımda beş ay kusmalarla bulantılarla geçti bunda ne kusma ne bulantı hiç bişey yaşamadım kızımda hep tatlı yedim bunda hep ekşi ama doktor kız dedi 16. Haftada
Dnznsa Brry bende ilk gebelik ile ikinci gebelik hiç aynı değildi ilkı kızdı ikincisinde koz dedi sonra cinsiyet değişti erkek dedi