Iyi gunler guzel anne adaylari en guzel sekilde dogum saglikli gebelik sizlerin olsun🌸
Gunlerce saatlerce mucadele ettigim bebegimi kayb ettim cok canim yandi cok uzuldum cok agladim(esimle beraber)cok yiprandim bu kadar zor surecten Allah hayirlisini nasip etsin verdiklerine de aldiklarina da sukurler olsun ama cok yoruldum her defasinda kalp atisini izlerken girdigim stresslerden,gozlerimin doktorun gozlerine dikip olumlu haber beklemekten,yatagima girip sessizce aglamaktan,bebegime ilac bulamadigim icin her yere kosturmaktan her boku yedigim halde her defasinda ayni tekrara sarmaktan hamilelik ve sonucun degismemesinden cok yiprandim,psikolojim,bedenim,sagligim ve sevdiklerim hepimiz yiprandik aha bulduk sorun su degipte yine basa sarmaktan hamileliginizin kiymetini bilin…
Rabbim hic kimseye evlat acisi yasatmasin oda can kalp atisini duygum gumbur gumbur atan kalbini sabah karnimda rahmimde olan bebegimi ogle bir tahlil kabinin icinde elime vermesi kadar canimi hic bir sey acitmamisti..😥Burada bana yardimci destek olan anneler Allah sizlerden razi olsun duam sizinle en saglikli hamilelik sizlerin olsun amin @Minik1Civciv @Sec3012 @Hlycsr91