elifeceguler Merhabalar , 1 hafta - 10 günlük bebeklerinize kaç cc süt ya da mama veriyorsunuz? Ne kadar süre ile veriyorsunuz? Benim kızım bazen 4 saat kadar uyuyor. İlla ki 3 saatte emmiyor. Emme refleksi zayıf olduğu için ben sütümü sağarak veriyorum.
Dlkzz elifeceguler doğum yapalı 10 gün oluyor daha tam anlamıyla sütüm yeni yeni geliyor. 3 saatte bir 50 cc veriyorum. İlk doğduğunda 30 cc verdim 2 saatte bir.
hayalperest2310 elifeceguler doğum yapalı üç gün oldu bugün ancak geldi sütüm mama takviyesi ekledi doktor üç saatte bir 60cc olarak
1072PINAR elifeceguler Hamilelik kursunda ebe emzirdikten sonra sütünü sağ dedi.Uc çeşit süt var dedi.İlk gelen sütü emer siz emzirmeyi bırakırsınız vücutta fazla süt uretmez dedi.Sagdikca gelir dedi.Mama vermeyi mümkün olduğunca önermiyor.
elifeceguler KumsAlyaa kaç cc içiyor bebeğiniz? Dereotlu , taze soğanlı kısır , tahinli balkabağı tatlısı , malt içecekler , bestlak damla kullanıyorum. Benim de daha yeni gelmeye başladı merak etmeyin. 8. Gün
KumsAlyaa elifeceguler ben mama takviyesi veriyorum 1 ölçek 30 ml sütümde zaten dediğim gibi önerdiğiniz şeyleri deneyeceğim çok sağolun 🌹
elifeceguler KumsAlyaa ben de ilk çocuğumda sizin gibiydim. Sonra sağma makinesi aldım öyle sağa sağa açıldı
KumsAlyaa Tahamine7341 benimde sütüm yok canım maalesef bugün 15 günlük 20 ml zor çıkardım artacağı yerde azalıyor benim süt senin erken belki zamanla gelir