Neslihanbyrm Kızlar dün kan sonucum çıktı 1490 ama önceki gün ultrasonla baktı birsey göremedi 14 ünde bir daha gidicem hamilesin dedi ama kese felan göremedi bi sıkıntı yoktur dimi 😔
Yazmelegi_ Neslihanbyrm 1500 de alttan 3000 de karından gözükür denilmişti bide haftaya da bağlı oluyor kac haftaliksiniz
Rabissssscee Neslihanbyrm 2165le keseyi görmüştük 🌸 daha doğrusu tesadüfen kese görüp değeri sonra öğrenmiştik 🤭😁
Aysenur3535 Neslihanbyrm benim ilk gebeliğim de beta 5965 ken kese görülmüştü 6+4 de kalp atışını duymuştuk daha erken bence biraz daha bekleyin
Ayysun Merak etmeyin değeriniz hala düşük görünür inşallah hep değerlere bakarak kiyaslayip endişe ediyoruz
Atss0000 Valla bildigim kadariyla 2000 ustundeyse bebek gozukuyodu ama emin degilim ustte kalsin bence degerin de gayet guzel hayirli haberler alirsiniz insallah♥️
Yazmelegi_ Neslihanbyrm haftanız da küçük daha ben 6.hafta içinde kese gördüm 7 de kalp atışı duydum içinizi ferah tutun 🌸
Yazmelegi_ Neslihanbyrm rica ederim rabbim güzel haberler nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Rabissssscee Neslihanbyrm değer takibi yaptıysanız kimyasal olma ihtimali yok 🌸 değeriniz de gayet güzel kimyasalda o kadar yükseliş olmuyor (kendimden biliyorum) 🥰
Ayysun Adet tarihimiz aynı gün benim de cuma 519 du salı günü kese görmeye gittik görünmedi beta sonucun sonradan çıktı 5145 gördüm çok şaşırdım bugün yine kan verdim yarın doktoruma gozukecegim
Rabissssscee Neslihanbyrm tabiki söyler kimyasalda artış olmaz düşüş olur ve bu değerleri görmeden düşüşe geçiyor. Kendinizi strese sokmayın 2-3bin üzeri olmadan kese görünmüyor içinizi ferah tutun rabbim korktuğumuzdan korusun 🤲🏻🥰