38.haftamdayım 10-24 arası doğum olcak bu aralar cok sık belağrısı ve kasık ağrısı cekiyorum ama dayanılmıcak gibi değil akıntım da geliyor sizce doğum belirtileri mi ?
    Gul92 bende yaşıyorum canım ayni sıkıntıları ama nts de sancı felan çıkmadı hiç
      ozek0411 ben ingiltereye yerlestim burda nts yapmıyorlar
      Aynı sorun bende de var cnm 38 olduk bel ağrısı çekiyorum bide adet sancısı gibi sancılarım oluyor Pazartesi kontrolüm var bakalım ne olcak hayırlısı olsun hepimiz için 🙏
        Gul92 🙋‍♀️ben de aynı durumdaym. Ayrıca karnımda sertlik var...
          Gul92 bende ayni durumdayim ya. Ozellikle bi yarim saat fazla yuruyunce sol kasigim öldürüyor beni batma oluyor yarim saat dinlenmeden de gecmiyor sizlerinde boyle oluyor mu. Geceleri karnim asiri kasiliyor
            Oznr yan yatmaktan artık yoruldum sırt üstüde hic yatamıyorum
            Oznr aynı sekilde yürüyemiyorum kasıgım felaket agrıyor birde bol bol yürüyüs yapın diyorlar
            • Oznr bunu yanıtladı.
              Gul92 Genel olarak aynı sikayetler bende de var 38+5 im çok sukur ciddi bir ağrı yok zaten pazartesi zorunlu sezaryen olacağım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarimiza insallah
                sarya21 amin insallah sende bebişini sağlıkla kucagına alırsın ins🙏