Gambis Arkadaşlar selam, Benim kanamam olduğu için çok fazla ultrasonla bakıldı bana. Neredeyse her hafta , hatta bir haftada 2 kanamam oldu 2 kere bakıldı. Bebeğim bir zarar görmüş müdür çok korkuyorum
AdinsMom Gambis hayır kesinlikle ultrason ses dalgası yayar radyasyon vs değil 3 günde bir kontrol edilen gebeler var ses frekansının bebeğe ne zararı olacak canım öyle bişey yok içini ferah tut elindeki telefon inan daha zararlı
Eemoom Gambis neden zarar gördün öyle olsa doktorlar neden baksın? Bişey olmaz korkma hiç. İlk haftalarda 16. Haftaya kadar çok sık girmek zorunda kaldım. Yine sen haftalarda da zaten öyle. Haftada bir çağırıyordu doktorum. Kızım maşallah. Gayet sağlıklı çok şükür. Dikkatli her şeyi merak eden gözlerini kocaman açıp bakan bir bebek 😄 bişeycik olmaz
Serklajligebelik Eğer böyle bir şey varsa vay benim halime . Haftadan beri her hafta, bazı haftalar haftada 2 kez ultrasona giriyorum . Doğruluk payı olduğunu sanmıyorum
Gambis Serklajligebelik kalp atışı dinletmek de iyi değilmiş sanırım bana hep dinlettiler ben bilmiyordum bir zararı olmaz inşallah, kucağımıza sağlıkla almak nasip olur🙏
Gambis Serklajligebelik sizin ilk haftalar değilmiş , ben ilk haftalar organları da geliştiğinden tedirgin oldum biraz da
Gambis Eemoom kanama yüzünden iki farklı doktora gitmek zorunda kaldım o sebepten tedirginim kalp atışlarını da hep dinlettiler, zararlı diye okuyup tedirgin oldum. İnşallah darısı bana olsun içime su serptiniz🌸
Betulakarr Gambis ben hem devlette hem özelde takipliyim ayda iki kere ultrasona giriyorum çok şükür hiçbir şey yok ultrasonun bir zarari yok çünkü
Gambis Betulakarr ben haftada iki kere girdim 2 3 hafta boyunca ondan tedirgin oldum kanama yüzünden, inşallah yoktur sağolun🤲
Betulakarr Gambis birşey olmaz burda söylenenlere kulak asma doktorun her zaman en doğrusunu bilir. Eğer bir sorun olacak olsaydı seni ultrasona sokarlar mıydı?