Yarennasal Kızlar çok kötüyüm düşünmemeye çalışıyorum olmuyor biliyorum erken ama durup durup ağlayasım geliyor ne zaman olacak diye ovulasyon bu sekil de bat 14 nisan hic belirtim yok 🥲
Aslhnam Yarennasal vallaha vanım beni yanlış anlama ama bence bu Ovülosyon testi boş bir iş benden söylemesi en güzeli doktor takibi şeklinde yumurtlamanıza baktırın daha iyi ve sonra çatlatma iğnesi isteyin uygun görürse bunlar boşa zaman kaybı benden demesi 😏
Koalammm Yarennasal canım belirtin olacak diye bişi yok. Herkesin bir olmaz inşallah güzel haberler alırsın tez zamanda
Anne53 Yarennasal çift cizgi gördügün her teste ilişkiye gir canım ben öyle ypmıstım açıkcası suan allahn izniyle 21 haftalık hamileyim hergün olmasa bile 1 gun arayla yap
Mira-65 Yarennasal canm bnm daha çok tazecik olabilir çünkü belirgin olmasa da çizgi var silikte olsa adetin geçmesi zaten belirtidir ama kan ver derim
Aysuaydin_03 @“Aslhnam”# Aslhnam evet haklısın aslında ama işte yine bir umut diye, bu 4.ayım olcak deniyoruz bakalım, daha öncesinde 2 kürtajım vardı kan pıhtılaşmam var tedavi oluyorum Bi yandan da
Yarennasal Aslhnam 6 mart doktora gittim yumurtan çatlamış demişti olmadı 14 mart 18 gün gecikmeli regli oldum 3 aydır deniyoruz çatlatma iğnesi yazar mı gitsem?
Tuubaoz Aslhnam oğluma ovulasyonla hamile kaldim 2 buçuk yaşında şuan ve cok hamile kalan var bu kadar kesin hükümlü olmasaniz mi?
Aysuaydin_03 Yarennasal ayy inşallah canım ya Allah herkese sağlıkla nasip eder inşallah yaaa, seninde 26 sında sıvıyı fazla vermişsin
Yarennasal Aysuaydin_03 olabilir , 24ünü değerlendirdik 31i negatif çıktı gebelik testim hiç ümidim kalmadı bu aydan 😔 9 gün var reglime