Meliiisss Ben ovulasyon döngünü takip ettim. Yeni adet dönemini bekliyoruz ama hamile miyim çok merak ediyorum. Hayırlısı diyorum çok da düşünmemeye çalışıyorum yalancı gebelik falan olur diye ama günler geçmiyor 😊
Zuleyhakaan Meliiisss 3+5’te öğrenmiştim. Adet döngüm kısa olduğu için öğrendim. Erken öğrenmek kötü ya zaman geçmiyor😢
Bulut77 Ben 8 haftalıkken öğrendim doktor bile doğururken gelseydin dedi 😂😂 napıyım aklıma hiç hamile olucağım gelmemişti çünkü düşünmüyodum yani çalışıyodum zaten o ara yoğunluktan 2 ay adet olmadığımın farkına bile varmamışım heralde rahat ettim ohgh ne güzel olmuyorum diye 😂😂😂😂 ama ondan sonra cinsiyet öğrenmeye kadar vakit hiç geçmedi
blackberry118 Meliiisss 3 haftalıkken ogrendim ben felaket istahim acilmisti. Evde test yaptm çizgi silik olunca gttim kan verdim net öğrendim.
Bebegimcanimm Ben ilk öğrendiğimde beta hcg pek yüksek değildi doktor da cok erken bir iki günlük en fazla 4 günlük demişti. Adet günüm de gelmemişti zaten. 🤭
Engineermom 3+5 adetime iki gün vardı grip olmuştum ilaç kullanmadan önce bir bakalım dedik bizim ponçik varmış içerde meğer 🙂
Ozlemsvr Meliiisss ben de 4 ya da 5 haftalıkken öğrendim. Adetimden iki gün önce farklı bir rahatsizligimdan dolayı kan testi yaptırmıştım. Hamilelik testi de istedim pozitif çıktı 😊
Nurcanduru 3 hafta olmamıştı öğrendiğim de ama arkadaşlara katılıyorum erken öğrenmek hiç güzel değil zaman geçmek bilmiyor 🤦🏻♀️ Adet günümde öğrendim ben hemen hemen her ay test yapıyordum ve negatif sonuç alıyordum 😔 3 yıldan sonra oldu hiç bir sorun yoktu en son yine test yaptım çünkü hep rüyalar görüyordum ve çok dua ediyordum emindim resmen hamile kalacağıma 🤲 test yaptım adetimden 1 gün önce ve sonuç negatifti yine 😔 çok kızdım kendime ve testi atmadım bundan sonra her umutlandığımda alır bu testi gözüme gözüme sokarım dedim ve attım şifonyere 😔😔 ertesi günü sıkı sıkı giyindim çoraplarımı giydim küçük elektirikli sobamı açtım ve girdim battaniye altına bütün gün adetimi bekledim böyle yaptım çünkü çok ağrılı geçiyordu adetlerim neyse akşama kadar yattım böyle pedimi de takmıştım son pedimdi bekle bekle yok gelmedi ben tabi yine umutlanmaya başladım 🤗 ama test almadım dedim git bak o teste al cevabını otur yerine gitti önceki gün yapmış olduğum testi çıkardım bi baktım pozitif 😳 şok oldum inanamadım nefesim kesilcekti heyecandan girdim nete araştırdım durdum doğru mudur diye 😊 ertesi günü gittim bi test daha aldım ve yine test yaptım bu kez pozitifti Allahımm çok güzel bir gündü şükürler olsun Rabbime ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 tabi sonrasında soluğu doktorda aldım kan verdim çok şükür gebeydim ve daha küçüktü duru kuşum 😍 şimdi 36 yı devirdik 🤰🏻