Canım kızlar kaç gündür teli elime bile alamıyorum tuaf bir durumdayım. Geçen hafta sağlık ocağındaki ebenin karnımdaki sertleşmeyi doğum sancısı bu diyerek beni allak bullak etmesini sizinle paylaşmıştım çoğumuz damdan düşer gibi söylemesine kızıp yinede doktoruma söylemem gerek diye telkin etmiştiniz bende tamda öyle yaptım cuma günü hemen doktoruma gittim. Ultrasondan ve alttan muayeneden sorunsuz çıktık ama doktorum nst ye bağlamadan bişey demiceğini söyledi her neyse nstye girdim ilk 10. Dk da karnımda ilk kez toplanma hissedipte sancım 40a çıkınca ve arkasından 2.kez aynı şeyi yaşayınca tabiki hastaneye yatışım kaçınılmaz oldu. 27+2 de doğuruyomuyum acaba korkusuyla yüzyüze geldim .kilosu 1200 dedi o gün biraz o su serpti içime ne alakaysa o an :) Hemen ciğer geliştirici vurdular magnezyum bağladılar 3 gün serum olarak aldım. Doktorum izmirin en pimpirikli doktoru olduğu için (canım tontonum hiç şikayetçi değilim tabiki) magnezyumsuz da 1 gün yatırdı ve her gün 2 sefer nst ye soktu bir daha hiç sancı v.s. çıkmayınca anca dün çıkarttı şuan 28+0ız oğluşum bi miktar korkuttu bizi..dün bütün eksiklerini tamamlayıp herşeye hazırlıklı olarak yolumuza devam ediyoruz :) o gün niye kasılma oldu inanın bilmiyorum enfeksiyon varmış ondanda olabilir diyip tedavi ettiler onu hastanedeyken ya da sebepsiz o an çıkmış olabilir dediler bilemiyorum bakalım kaç hafta daha aynı bedende kalacağız :)