cihaninannesi Güzel anneler bebeklerinizin bu haftalardaki kilolarını hatırlıyor musunuz? Erken doğum riskim var bebeğim biraz toplu olursa küveze alınmaz belki diye düşünüyorum günde kesin maden suyu, muz , kaşar, yumurta yiyorum tavsiyeniz var mı?
Minisanne12 cihaninannesi 31de 1923 grdı güncel kilosunu bilmiyorum şuan. Ve elbette onları yerseniz kilo alır onun dışında kendi yaptığım şeyi tavsiye edebilirim sürekli dolabı karıştırmak 😅
Tiiffany cihaninannesi Bikaç senedir bebekler kg dan değilde ya enfeksiyon yada solunum yetmezliğinden kalıyor. Aksine erken doğanlar küveze girmiyor biz gibi zamanında doğanlar kuveze giriyor. Bu gebeliğimde en korktugum seyde bu aynı seylerı yaşamamak Ayrıca badem ceviz fındık ve süt tavsiye ederim 4 kg dogmustu oglum bende cok yedim saydıklarınızdan
cihaninannesi Minisanne12 en sevdiğim aktivite benimde dolap karıştırmakkk 😁 burada okuya okuya bu dediklerimi yapıyorum az önce doktordan geldim çok sancım vardı 30+6 da 1775 gram dedim acaba normal mi kilolu mu . Evet kilo normalde iyi olmaz kilolu olması sağlıklı olması değil ama maalesef erken doğum riskinden dolayı kilosu çok olursa daha iyi olur diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum 🤦
cihaninannesi Tiiffany maalesef bende bir türlü geçiremedikleri kanımda ve idrarımda enfeksiyon var üzerine birde bebeğimin eşi aşağıdaymış o yüzden erken doğum riski gözüküyor ondan sürekli kilo yapıcı besinleri araştırıyorum 😥 dua et teyzesi sağlıkla gelsin inşallah
Tiiffany cihaninannesi İnşallah girmez canım.sağlıkla alırsın kucagına. Benimde en son istedigim şey bu artık. Mayıs sonu benımde dogum Birde aklında olsun madem erken dogum riskin var öyle bişey olursa eğer, senden süt istenirse elinle sağ biraz canın acıyacak ama süt hemen geliyor. Hiç mak deneme bile. Hast ücretsiz emzirme danısmanları oluyor banada o sekilde gösterdi sağolsun hemen gelmişti
cihaninannesi Minisanne12 enfeksiyondan kaynaklı ve bebeğin eşiği aşağı diyorlar bize dua et teyzesi inşallah sağlıkla zamanında gelir 🤲🏻🤲🏻🤍🤍
Minisanne12 cihaninannesi amin inslah canım öyleyse bol bol ye iç uzan ayaklarını yukarı kaldır bu şekilde iyi geçer zamani gelene kadar🌸