Susam-21 Merhaba hanımlar 28 haftalik hamileyim birkaç gündür bebeğim kendisini sol tarafıma topluyor ve bir sertlik oluşuyor birkaç dakika sonra tekrar duzeliyor normal mi bu lütfen yardımcı olur musunuz sancı mi ciddi bir şey mi acaba
annekuzusu_ Susam-21 benimde oluyor 31haftadaym sanırım normal ağrısizsa normel diyorlar doğum sancısı belden basliyip karın ağrısı yapiyormus
Zynpbal_ Benimde 2 gündür oluyor çok korkuyorum zaten erken doğum riskim var yarın doktoruma sorucam Ağrı vs oluyor mu
Susam-21 Zynpbal_ doktoruna sorunca bizimle de paylaşır mısınız benim ara ara göbeğim altında agri da oluyor ama geçiyor sizin kaçıncı hafta
Merveerman Bende de oluyordu o haftalarda doktorum normal demişti düzenli olmuyorsa yalancı kasılmalardır büyük ihtimalle
Merveerman Zynpbal_ 36+4 haftalık olduk hala oluyor bazen gün boyu sürüyor ama çok düzensiz bir noktadan sonra alışıyorsunuz artık
mercimekkoftesi1 Çok normal korkmayın. Gün geçtikçe büyüdüğü için kendini rahat bi pozisyona sokmaya çalışıyor bi kaç gün toplar geçer.
Susam-21 mercimekkoftesi1 inşallah ya erken doğum riskinden çok korkuyorum bebeğimi sağlık ile kuacgima almak istiyorum
Aysedugme 23 ten beri devam ediyor benimde doktorum suyun normal rahim ağzı kapalı yani olabilir dedi kasılmalar sıklaşır ve buna ağrı eşlik ederse gel yoksa yalancı kasılmalar normal dedi hala her gün bi kaç kere oluyor 3 haftadır
Susam-21 Aysedugme benimde gecem hafta gittim her şey normal nts yede girmiştim sancı falan yoktu ama insan bilmiyor biranda ne olacak
Susam-21 Zynpbal_ inşallah canım Rabbım herkesin bebeğini sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin bizim de