kadertugrul7 Faraysvs ben gecenlerde iki evi birden agirladim etli patlıcan yemeği yaptim fırında tespiye dizdim bütün malzemeyi Mercimek corbasi Pirinc pilavı Etli yoğurtlu manti Salata Etimek tatlisi yaptim Yaprak sarması felanda pisircektim iyiki pisirmemisim artti yemekler çünkü oruc olduklari icin hepsini yiyemediler cok fazla artmadi ama kaldi tabakalarında yarım
Nurr_22_22 Faraysvs mercimek yayla ya da tavuk suyuna çorba yapabilirsin yemek olarak patlıcan ya da patates oturtma ya da et yemeği güvec tarzında yapabilirsin salata tarator sarma haydari ara sıcak pilav ve tatlı kaç kişi olduğunuza göre değişir menü
Agg0207 Faraysvs mercimek çorbası yada tarhana , patates püresi ve et yeşillik salatası havuç tarator salatası pancar haşlama ortaya zaten zeytin ve hurma konuluyor genelde hem pratik bir menü bence
ilkimbebee Faraysvs Mercimek çorbası veya ezogelin Bezelye veya nohut Sonra bi fırın yemeği olarak köfte patates veya tavuk patates pirinç pilavı Yaprak sarması bence olmazsa olmazımdır kesin yap havuç tarator yap veya patlıcan mezesi Tatlı olarak ya hazır al yada güllaç yap Salata daha ne olsun
Edafmo Faraysvs benim misafir menüm pratik biraz ama😂 Bulgur köfteli çorba Fırın poşetinde soslu tavuk but patates havuç yanında Tel şehriyeli pilav Yeşil salata Hayrabolu tatlısı yapıcam cuma günü😂
Beigebaby Faraysvs Yayla çorbası , fırında patatesli tavuk baget yanına sebzeli bulgur pilavı , mevsim salatası , yoğurtlu semizotu mezesi birde yoğurtlu soğan mezesi , tatlıyı da malzemelerinize göre yaparsınız 😋😋😋
acilicigkofte Dün misafirim vardı benim de Lebeniye çorbası Antep tava Safranlı İran pilavı Kuru patlıcan dolması Bir kaç meze ve salata San sebastian
Faraysvs acilicigkofte vay menü çok iyi patlıcan dolması kıymalı mi yapiyosun hiç yapmadım yapmayı çok istiyorum ama Cesaret edemiyorum güzel olmaz diye
acilicigkofte Faraysvs Zeytinyağlı seviyorum ben kuzum YouTubeden bak çoğu tutuyor, zeytinyağlıda sumakla nar ekşisi de ekliyorum hoş oluyor
Nazli-61 Faraysvs bencee patatesli tavuklu güzel bi tepsi yemeği. Yanına mercimek çorbası,salata. Ek olarak havuç tarator yoğurtlu🤤vakit varsa güzel bi yaprak sarmada sarılabilir yakışır bu menüye ☺️