tazeanne07- Kızlar 26+ 2 günlük hamileyim İlk 3 ay bişey yemedim bulantılardan dolayı ve kilo almadım ama son zamanlarda iştahım baya arttı 10 kilo almışım çok fazla geliyor bana bu kadar almış olmam. Siz ne kadar aldınız normal midir bu kadar kilo alımı 🥺
selinsmother tazeanne07- bende 26 da 7 kilo almıştım 34 haftalığım 9 kilo oldu. Yani kilo alımım yavaşladı
Merve2626 tazeanne07- Günümüz aynı bende 26+2 canım 7 kilo aldım toplam haftaya kontrolüm var belki 1-2 kilo daha almış olabilirim ilk aylar benim de mide bulantısından kilo almıyordum aksine kilo veriyordum
inciata 25+2 15 kilo:):) kusmamaa rağmen aldım siz düşünün ama şeker çıktı çok acıkıyordum hep yiyordum
tazeanne07- selinsmother benimki de yavaşlar inşallah. Bebek sağlıklı olsun bizim kişo almamıza gerek yok 🥲
Bet1 tazeanne07- ben 25+2yim şu an 9 kilo aldım canım ama ben full yatıyorum erken doğum riskim olduğu için. Kiloyu takma çok bende hâlâ kusuyorum ama aldım yani kilo. Doğumdan sonra veriliyor bir sağlık sıkıntın yoksa boşver takma yani. Ama bu benim 2. Gebeliğim 30 lardan sonra genelde yavaşlıyor kilo alımı bende öyle olmuştu
Eylul_sare tazeanne07- 23+4 haftalığız 51-52 ile hamile kaldım şu an 57-58 arası gidip gelmeli bir kilodayım doktor ve ebem hızlı almışsın dedi ama ben hiç kusmadım bulantım olmadı sağlıklı beslendim ama işte aldık bi şekilde 😁😁
Busra070707 tazeanne07- 26+5 ben de 10 kilo aldım bir süredir kafaya taktım diyetisyen araştırıyorum son haftalarda beni ağırlaştırmasından korkuyorum 🥺
tazeanne07- Busra070707 bende öyle yapcam çünkü ayak tabanlarım aşırı ağrımaya başladı kilodan olduğunu düşünüyorum