Babyykmz babyasyanil bende bekleyeyim burda bakalim ne kadarmis. Ben esenyurttan zeytinburnuna gidiyorum kadin doguma
Rabiaaltn babyasyanil Esenyurt Reyap takipliyim canım muayene ücreti 450 tl normal 8000 sezeryan 8500 tl
Kubukargl babyasyanil ben reyapta doğum yaptım aralık ayında sonrasında zam gelmiş normal 8bin sezeryan 8500 oldu demişlerdi
Kubracigimm babyasyanil Beykent hastanesine gidiyorum ben Muayene 565 ₺ Normal doğum 9000 ₺ Sezaryen 10000 ₺ İsteğe bağlı sezaryen 15000 ₺
babyasyanil Rabiaaltn bende reyap takipliyim en son bu fiyatları almıstım demin bi arkadas 12 bin demis. En son ne zaman fiyat aldınız benim baya oluyo
Rabiaaltn babyasyanil en son 3 hafta önce aldım ya bence değişmedi cuma birdaha gidicem tekrar sorarım belki arkadaşınız istegele bağlı sezeryan fiyatini sormuş olabilir isteğe bağlı sezeryan 13000 tl demişlerdi
babyasyanil Heramm esenyurt reyap olduğuna emin misiniz arayınca değil burada görüşeceksiniz deniyor ki ben ilk sorduğumda gidip görüşmüştüm telefonla bilgi verilmiyor dendi
babyasyanil Heramm herkese farklı mı söyleniyor 1 hafta önce giden birine 8 normal 8,5 sezaryen denmiş