Ceromommm3 Ecem4545 normal Doğum Yaptım sezeryan doğum nasıl iyi mi. Kötü Mu bilmiuroum İyki normal Yaptım masadan kendim. Kalktım. Odaya gitmek İstedim izin vermediler tabi Yine olsa yinw yaparım ama. Düşünmüyorum Tesekurle 😂💕
twofruits Ecem4545 ekim 2021 de devlet hastanesinde normal doğum yaptım suni sancı destekli doğum oldu son bir saati şiddetli sancı hissettim sadece doğumhaneye geçmem ile oğlumun doğması arasında 5 dk var sadece yırtılma olmasın diye kesi attılar 5-6 tane dikişim oldu sadece direk ayaklandım düz oturamıyorsun ilk başlarda ama sorun değil herşeyle kendim ilgilendim yanımda evde de kimseyi istemedim covid dönemi herkes hastaydı zaten eşimle ikimiz vardık çok şükür şimdi 18 aylık oğlum ve 27 haftalık hamileyim Her zaman herşeyin hayırlısını isterim yine normal doğum olsun çok istiyorum diğer oğlumdan bir günden fazla ayrı kalmak istemediğim ve yine kendim bakabilmek için
Jesca Ecem4545 bile isteye sezaryen oldum iyiki de sezaryen doğum yapmışım o kadar rahattım ki kendimi çok iyi hissediyordum hastanede sürekli ayak ustundeydim bebeğimle ilgilendim eve geçtiğimde de hiçbir sıkıntı yaşamadım iki güne de tamamen iyileştim ☺️
inciata zorunlu sezeryandım etkisi kalkınca kalk adım at dediler ben hastaneyi dolaştım hemen gazm çıktı büyük tuvaletimi yaptım ağrım sızım olmadı saedece uyuyamadım sade ekahve içsin 1 saat sonra demişler bizmkiler her saat başı demiş 24 tane kahve içince uyuyamıyorsun:)
inciata Ecem4545 hem genel hem spinal narkozdan kalkamıyorum atak geçiriyorum aatıyomuşum kendimi ordan oraya riske atmamak için beldende uyuşturdular tek beldende ben korktum :):) beni keserken izleyemem dedim
inciata Ecem4545 benim çok rahattı adım at dediler ben merdiven indim çıktım eşimle bahçede oturdum gram ağrımadı odamı topladım oturdum gelenlerde muhabbet ettim sandalyede siz düşünün:) herkes doktor bile nasıl bu iyileşmiş gönderin bunu dedi
inciata Ecem4545 inanın hiç yoktu 2 saat sonra yürütün dediler ben yürürüm dedim acizmiyim dedim:):) herkes şaşırdı eğilerektedeğil dik yürüdüm:) dışarı çıktım eşimle oturdum kahve içtim:) kantinde
inciata Ecem4545 ya sen bakma boşver onları ciddi söylüyorum sana gene hamileyim gene sezeryan olcam korkuyormuyum hayır sonucu güzel evladım benmle olacak ve hiç ağrı yaşamadım ebelerle oturduk akşamları çay kahve içtik:) muhabbet ettik ortam güzeldi gündüz yasaktı odalarda oturmaları gece muhabbete gelirlerdi
Ecem4545 inciata bana uyumadan keserler uyuyup uyanamazsin uyanınca inanılmaz acılar cekiceksin karnına basacaklar vs dendi
inciata Ecem4545 kuzum yok öyle bişey ya tövbe yarabbim bunları söyleyen sizin iyiliğinizi düşünen biri değildir bence korse yada kum torbası konuyor onuda hissetmiyonuz zaten :):)
Jesca Ecem4545 tövbe yarabbim ne saçma birsey bu..tamamen uydurma sen bunları düşünüp kendini kasma ve eğer sezaryen düşünüyorsan spinal yaptır o doğum anına şahit ol çok güzel bir duygu😊