Pemberuya Nurranne valla inanır mısın canm benimkini sadece kurufasulye geçirdi😂 yani yiyebiliyorsan öneririm
Miracaslan Nurranne aç karnına hergün 3 tane gün kurusu kayısı ye Üzerine 1 büyük bardak ılık su için bana öyle yapınca çok iyi geliyor
Nurranne Sevgi56 valla kayısıda yiyorum su da içiyorum ekmekte nerdeyse yemiyorum neolacak nasıl gececek anlamadım 😓
Kalbiimde2can Herkese farkli seyler iyi gelebilir canim ama ben sabah ac karnina magnezyum kullaniyorum o iyi geliyor baya 🙈
Ieb 21+4 hafta gebeyim Serklaj dikişim var demir ilacı kullanıyorum bol su içip lifli gıdalar tüketiyorum kabızlık yaşıyorum bugünde büyük abdestte kanama oldu endişelendim ne yapmalıyım bilemedim bebeğime bir zararı olmaz inşallah
Beyza55- Nurranne ay o kadar bunu sormak isteyipte yazamadım ki şurup kullanıyorum ama artık o da midemi bulandırıyor
1H1Smomyloading Canım yavaştan yavaştan bendede oluyordu kabızlık sorunu ben kuru kayısı hiç yiyemem hiç sevmem ama kuru kayısıdan hoşaf yaptım bayıldım resmen tadına ☺️ sana da tavsiye ederim çokta iyi geldi bana
minikmucizemmmmmm Nurranne türk kahvesiyle sade maden suyu içtiğim zaman anında bağırsaklarım çalışıyor benim😃