Erayldz Kızlar bebeğime Asel Nehir ismini düşünüyorum ama bir yandan tek isim olsa mı diye düşünüyorum isim önerebilir misiniz veya Asel nehir nasıl sizce
Zeynepozcan Erayldz geçen sene ve bu sene asel ismi çok kullanıldı ileride okula başladıklarında bir sınıfta kaç asel olacak çok merak ediyorum 😅 erkeklerde de atlas çok kullanıldı, bence nehir tek başına güzel
Edafmo Erayldz ben tek isim taraftarıyım her zaman. Benim adım Edanur (birleşik bir şekilde) ailem dışında herkes Eda diyor. Eşimin adı Ahmet Faruk. Eski arkadaşları aile akrabaları Faruk diyor yeni arkadaşları ben ve benim ailem Ahmet diyoruz. Çok sıkıntılı durumlar. İlerde sınavlarda kodlaması vs de problem. Biz o yüzden kızımın adını da tek isim koyduk tabii yine de siz bilirsiniz 🥰
Sedavedoga Erayldz isim uyumlu olmuş bencede ama Asel duymaktan içimiz şişti gerçekten her tarafta Asel var , 😂 Bence daha güzel isimler bulabilirsiniz bizimde kızımız olacak ismini Doğa koyamaya karar verdik kısa ve öz tek isimleri daha çok seviyorum
Ipek_2017 Ben Asel ismini peki sevmiyorum ama saygım sonsuz 🌸 Nehir ismi çok güzel 🤍 Asel nehir de uyumlu olmuş Bende 28 haftalık oldum karar veremedik. Güneş olabilir belki ☀️