Mihrimahvuslat Elis-im Valla ben zaten korkan biriyim, korku filmi izlesem kalan aklımda gider 😂😂 izleyenlere de hayranım🤭
Sumiire Elis-im ömrümde ilk ve tek Dabbe serisini izledim zaten anksiyetem var, beynimde herzaman negatif benle savaşıyorum birde korku filmi yemez
Elis-im Mihrimahvuslat Sanırım izlemediğim kalmadı bu günde hava yağmur ve puslu tek başıma en sevdiğim aktivite🤪😝
defneveannesii_ Siccin serisini izlemediysen öneririm baya etkisinde bırakıyor 🫣 Tabii evlendiğimden beri izlemiyorum korku filmi, eşimin gece vardiyası olduğu için yusuf yusuf olurum hayatta izlemem 😁
Elis-im defneveannesii_ Siccin. Dabbe. Musallat hepsini serisi ile izledim sanırım yabancı dahil kalmadı izlediğim🤨
Mihrimahvuslat Elis-im Eşim ilk korku filmini üniversitede arkadaşlarıyla kaldığı evde izlemişti korkudan 1 hafta boyunca ışığı açık bırakıp uyumuş🤭
Elis-im Sumiire 5 ci ayımdayım acayip canım çekiyo aşeriyo gb şöyle 3.4 tane izlesem yeni korku kendime gelicem😎😛
Minisanne12 Sumiire Anksiyete ve korku farklı şeylerdir. Anksiyete bir şeylerin olma ihtimaline karşı kendinden endişelerdir, temelini bulur🙃
Elis-im Mihrimahvuslat Benim kocamda hiç sevmez ben izlediğimde bana küser surat yapar. O baya korkuyo bende asla korkmuyorum izledikçe izleyesim geliyo. Kiii paranormal olaylar yaşamama rağmen🧐😉
defneveannesii_ Elis-im It 1-2 serisini izleyebilirsin benim çok sevdiğim filmlerden. Bi de güzelliğin portresi var, Türk gerilim filmi beğenerek izlemiştim 😌