elizanakbulut selinsmother anaaa nasıl olcak ki kız kocaman hasta bezi aldım zaten benim bütün geceliklerim külot çorap hep bembeyaz 😂😂
Emineedrk beyzacmvrc kendi numaranı alma canım ödem çok oluyor 1-2 numara büyük alırsan daha rahat edersin doğum şeklin belli mii
beyzacmvrc Emineedrk normal istiyorum 29. Haftamdayim bebek dönmüş doktor normal gözüküyor şimdilik dedi ama tabi daha çok var
busragil beyzacmvrc ayy bi an ustu tüylü taşlı kumaş terlik cikacak sandim😁 ben de aynisidan aldim defacto dan, müko sekilde rahat ömürlük bir terlik 🤩
Eemoom beyzacmvrc siyahından giymiştim bende. Favori terliğim bu benim. Her sene yazın ayağımda inanılmaz rahat 😂
prematureannesi_ beyzacmvrc bunu aldım valla kışın bile giydim avm ye giderken 😂 aşırı rahat bu yaz başka rengini düşünüyorum
Eemoom beyzacmvrc kız ayarlamalı bunlar üstteki tokalarını açarsın. Benimki 36 numaraydı. Ayaklarım şişti doğal olarak hamilelikte. Tokasından genişletip giydim
beyzacmvrc Eemoom 38 olur mu acaba kalıbı darmış su an 37 giyiyorum da. Ödem falan olursa 38 de dar mi olur acaba 39 yok
mercimekkoftesi1 beyzacmvrc doğumdan sonra ellerde ayaklar şişiyor biraz kapalı terlikle zor oluyor. Bu en kullanışlısı.
Eemoom beyzacmvrc bilmiyorum ki. Ben 36-37 giyiyordum hamilelik öncesi. 36 almıştım 37 yoktu. Hamilelik boyunca giydim. Doğumda da giydim. Dar olunca üstten tokalarını gevşetmiştir bol bile olmuştu. Çok rahattı
esiaks beyzacmvrc bundan a101 e gelmişti ondan aldım bende. Daha önce tüylü almıştım onu geri çıkardım. Kullanışsız oluyormuş çünkü