anakuzusuu İç zibin gerekli mi arkadaşlar yenidogan için hastaneye? Kısa kollu çıtçıtlı zibinlar olmaz mi
hunilimom anakuzusuu ben hep misal kollu zıbın kullandım iki çocuğum dada kullanmadım tercih meselesi bence
Gul_20 anakuzusuu 10 günlük annelik tecrübeme dayanarak söylüyorum iç zıbın kullanmadım kullanmaya fırsatım olmadı, hastane çıkışının içine çıtçıtlı zıbın koydum hatta ince askılı sen nasıl istersen öyle yap derim canım ☺️
inciata ben tecrübeli olarak söylüyorum göbek kordonu için almanızı tavsiye ederim çünkü zıbın yapışıyor kordona o ince olduğundan iyi oluyor özellikle kordon düşene kadar almadım gidip almak zorunda kaldım
anakuzusuu Gul_20 benim doğum mayıs sonu gibi Allah nasip ederse ☺️kısa kollu zibinlardan koysam yeterli olur o halde inşallah 🌸☺️
Gul_20 daryaost 3-4 tane siz alın ne olur ne olmaz ben 2 Tane kullandım kirlenmediği için sorun olmadı . Zıbın kullandım ama göbek kordonuna herhangi bir zararı olmadı zaten büyük geldiği için
hunilimom anakuzusuu hayır olmadı çok dar küçük kullanmadığıniz sürece sorun olmaz bezin o üst kısmını da katlayıp kullanın kordona gelmesin
inciata enfeksiyon kaptı doktorum dedi bu alt temizleme pamuğı vardıya ondan koyup üstüne o içliği giydirdim sonra zıbın giydirdim sürtünmesin direk diye
Busraakay_26 anakuzusuu kordon düşmesiyle kadar öneriyorlar iki üç tane olsa yeterli diye düşünüyorum