Evinliya 2 tane düşüğüm var biri 10 haftalık diğeri 14 haftalık kalbi durdu İki sene aradan sonra Bu ay yeniden deniyoruz Bu Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine banada dua eder misiniz kızlar 🌸💕
ummuhan3 Evinliya Allah sanada hayırlı evlat nasip etsin bu mübarek ayda yüzünü güldürsün 🌺 bende istiyorum inşallah banada kısmet olur anne olmak 🍀
Royem62 Evinliya bende senin duana talibim canım rabbim bu mübarek ay hürmetine yüzümüze baksın inşallah benşm de 3 sene oldu 3 kimyasalım var 😥
Aysel_krdg Evinliya Allah en yakın zamanda sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin bana da nasip etsin amin 🙏
butterfly35 Evinliya Allah’ım hayırlı sağlıklı evlatlar versin canımm. Ramazan ayı şifa olsun müjde olsun size🌺🤲
dolunayes Evinliya salati tefriciye basla canim 4444 zikri niyetinle basla teyzem hafiz o öneriyor. Dua basinda ortasinda veya sonunda mutlaka oluyormus. Bize de dua edersin
miniklerim__ Evinliya allahim sana hayirli bir evlat nasip etsin insallah canim rabbim kucana da almayi nasip etsin hersey allahtan rabbim buyuk
Birsennnn Bende ikiz dış gebelik geçirdim 2020 de Bu sene de 9 haftalık kalbi durdu aldılar bende dua istiyorum 5. Senem hala kucağım boş rabbim bizleri sevindirsin tedaviler vs artık gerçekten tükenmiş gibi hissediyorum