Kızlar bana kullandığınız göğüs pompası önerir misiniz. ? Evde olacağım hep elektrikli şarjlı mı gerek manuel yeterli mi genelde hep emzirmeyi düşünüyorum ama elimde de bi tane bulunsun.

Lansinoh manuel olanı üstüne tanımam her markayı denedik nerdeyse elektrikli pompadan daha güçlü çıkıyordu sütüm

Tgccnr lansinoh tekli elektrikli kullanıyorum. Bebeğim küvezdeyken elim ayağım oldu, şuanda da gece uyku öğünü yaptırırken kullanıyorum, bir de dışarı çıkmadan sağıyorum dışarda içiriyorum falan. Manuel biraz yorucu olabilir imkan varsa elektrikli alınmalı bence

Lansinoh tekli elektirkliyi kullanıyorum çekim gücü bana göre fiyatına göre çok çok iyi olmasada işe yarıyor.Bayağı kullanıyorum

Lena-lina teşekkürler bende manuel düşünüyorum ama vakum yapınca sürekli süt akıyor mu yoksa sürekli elimizle vakum mu yapmamız lazım.

Tgccnr
        Süt çıkışı için elinle pompa yapman lazım ama gerçekten çok memnun kalırsın diğer manuellerden ayıran meme ucunu uyarma özelliğide var ,bilmiyorum ben çok memnun kaldım

Tgccnr manueller kullanışlı olmuyor elektrikli alın biz ebebekten elektriklisini aldık bir gün kullandım kenarda duruyor