Merve0227 adenimm_ mide yanması baş dönmesi kalp çarpıntısı hareket kısıtlılığı kasık ve bel ağrısı sürekli yeme isteği halsizlik güçlü tekmeler altına kaçırmak kabız veya ishal olmak 🥴 Güzel yönü sadece bebeği çok daha fazla hissetmek 😁😋☺️
Gizzgzz Birglkyk5- sezaryen olacam zaten büyük ihtimal gebelik riskli çünkü 37 de alınacak dedi doktor
Fitifitifiti Bel agrisini falan kaniksadim artik da kasik agrisi mahvediyo beni. Her adimimda cilginlar gibi spor yapmisim da hamlamisim gibi bi agri cok sacma. Daha 32.haftada boyleyse bebek asagiya inince napcam bilemiyorum 😒
aybuke54 adenimm_ sürekli adet sancısı gibi agri mide yanması hareket de kısıtlılık bel ağrısı ayak bacak ağrısı
Gizzgzz Mhtpkts aminnn teşekkür ederim :) inşallah gözü korkmaz herkes bir değil tabi bana aşırı zor geliyor
ArvenMom adenimm_ bel sırt gece dönememek sağ sol yatamama yürümekte zorlanma ayak el şişmesi çok acıkıyorum wc aşırı sıklaştı kızım aşırı hareketli asla uyutmuyo
Kbr-23 Mide yanması iştahsızlık bulantılarım geri geldii bel ağrısı kasik ağrısı daha 31+3teyim son zamanları bilmiyorum artık sürekli lavobaya gitme ihtiyacı yalanci sancılar gibi gibi şeyler ama en güzeli bebeğin hareketlerini daha net hissetmek🤭
adenimm_ Kbr-23 sürekli tuvalet ihtiyacı bende de oluyor onun harici iştahsızlık olabilir iştahım açık olmasındansa 🙈😬
ArvenMom adenimm_ 31 hafta canım ben günde 6 7 lt su ve ayrıyetten maden suyu tüketiyorum zaten ama illa vücut ödem yapıyor