FtmnrTry Herseyden mıdem ynıyor benım gavıskon içmekten bi hos oldum gece uykularım sıfır uykuya dalamıyorum artık bi türlü sanki sekız ay gecti şu bir ay gecmıcek gibi vala
iremasmahan06 FtmnrTry ay al bende de o kadar dis agrisi mide yanmasi ateş basmasi hepsi bi yanda 34+5 deyiz uykular haram oldu
2prensesannesiiii FtmnrTry 32+2 kaburga batması sancılar ve mide yanmaları had safada🥲 rennie içiyorum mide yanması için iyi geliyor
Mge-drkk96 FtmnrTry 34+1 haftalık olduk kızımla su son bir haftadır ne varsa çıktı mide yanması agrilar meydana gelmeye başladı geceleri söylemiyorum tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum bile yataktan kalkana kadar 40 takla atıyorum bazen aksine ölü gibi uyuyorum 1 ay geçmek bilmicek sanırım bu zamana kadar hiçbir sıkıntımız yoktu
Gmzttan Yarın 33+0 oluyorum mide yanması bende de çok var kaburgamda ağrı var 4. Aydan beri onunla uğraşıyorum doktor bebek büyüdükçe baskı yapıyor diyaframa dedi o ağrı doğuma kadar gidecek sanırım oturup kalkarken zorlanıyorum uzandığımda iyi geliyor
Niidos FtmnrTry 35+2 yim, ama 32-33 den sonra her gün 1 hafta gibi geliyor 🥲 eşime dün diyorum ki şu son 1 ay geçen 8 aya bedel bir ay oluyo🥲😂😂
tazeanne_20 sormayın valla,34+6 dayım. Gündüzler bi şekilde geçiyor da akşamlar geçmiyor. Tüm ağrılar toplanıyor. Belim,sırtım,sanki biri kalçama bıçak saplıyor gibi oluyor. Uykuya dalmak zor,yatakta dönmek zor
FtmnrTry tazeanne_20 evet kesınlıkle bende gündüzün nasıl gectıgını anlamıyorum amaa bana sabah olmuyor oysa heryerımde agrı sızı uykuyada cok ıhtıyacım var amaa uykuya asla dalamıyorum dün resmen uyuyamıyorum diye oturdum agladım 🫣
tazeanne_20 FtmnrTry ben son 3-4 gündür doğ artık kızım diye dolanıyorum akşamları 😔 tamam vaktinde gelsin ama artık çok zorluyor,iznimi doğum sonrasına aktarayım diye çalışıyorum da hala