Mucizem_bebek Kizlar bugun 15. Gunum ne zaman test yapsam acaba genelde çatlatma iğnesinin 14.gunu adet olurum suan daha birsey yok umudum yok da yine bekliyorum sizler ne zaman yaptınız
aysenuroztunc Mucizem_bebek valla iyi dayanmışsın genellikle 14. Gün test yapın diyorlar benim 12. Gün bugün şimdiye kadar 3 tane test yaptım 😂
Umudum31 Mucizem_bebek bej de 15. Gun yapıp kaset testle aşırı silikle pozitifi almistim. Ama görünmeyecek kadar azdı, o yüzden erken gebelik testiyle yapmanızı tavsiye ederim
Zuhrezuhre Mucizem_bebek valla ben de 10. Günden itibaren test yaptım dayanamayıp yavaş yavaş negatife döndü bugün iğne günüyle itibaren 14. Gün ama negatife kalbim dayanmaz diye yapamıyorum regli günümü bekleyip erken gebelik testi yapicam inşallah 🙏🏻
Susu_09 Mucizem_bebek ben 15. Gün Yapmıştım silik çizgi çıkmıştı erken gebelik testi yapın bugün cesaret edemiyor insan ama yapın
aysenuroztunc Mucizem_bebek hakkında hayırlısı olsun canım muhtemelen bende adet olucam bugün de yaptım test gene sonuç negatif 🥺
Yeniden12 aysenuroztunc kaçıncı gününüz benim 12. Günüm rehl olacagım sandım progesteron baktım 14.7 çıktı regl da olmam zor gibi
aysenuroztunc Yeniden12 regl tarihim de 11 Nisan ama ben iğneye rağmen geç oluyorum 13 Nisan gibi olurum diye düşünüyorum