Kızlar 10 günlük olduk, sırtına pat pat yapınca bazen çıkıyor bazen çıkmıyor, bazen de kendiliğinden çıkarıyor ama genelde çıkmıyor, sonra öyle yatırıyorum çok üzülüyorum. Alttan gazıda çıkmıyor. İlk başlarda pırt pırt osuruyordu hatta şaşırıyordum bu osuruk küçücük bebekten nasıl çıkıyor diye, sonra o da çıkmaz oldu. Sağlık ocağı monovit d3 damla vermişti sanki o etkiledi gibi. Kullanmayı bıraktım, bugün doktor kontrolümüz vardı doktor hem gaz damlası hem d vitamini yazdı isimlerini bilmiyorum reçete eşimde. Ama öyle çok bi gazı olsa ağlardı demi, bizimki pek ağlamıyor sadece ayaklarını sıkıyor, bide uykuya geç dalıyor. Karnıda çok sert doktor masaj yap dedide göbeğide yeni düştü masaj yapamıyordum. Yarın ilk banyosunu yaptırcaz sonra masaja başlarım ama osuruk için etkili olur mu bilmem, bacak masajı yapıyorum yok çıkmıyor. Çiş kaka takibi yapıyorum onlarda sıkıntı yok. Yani sizde gazını çıkarmadan öylece yatırıyor musunuz bebeğinizi. Birde gaz damlası kullanınca gaz kendiliğinden çıkar mı yoksa yine biraz uğraşmak mı lazım masaj gibi sırta pat pat gibi helppp