Asmin27 zuhal yapacak bişeyin yok canım sabır edeceksin sadece bende bu yollardan geçtim hatta çok agresif biriydim evden sogudum ama geçti hepsi çok şükür geciyo yani kalıcı bişey değil sorun etme
Ekimucizesi zuhal aynı durumdaydım evden kokular alıyordum normalde güzel kendi aldığım oda kokuları falan ama eve öyle sinmişti ki daha 2 aylık evliyken ev taşıdık yeni evim kokmuyor şükür ama eşyalardan bile tiksindim denebilir🙈
Ebi zuhal bende yatak odamın kokusundan tiksiniyorum dolaptan çamaşır odamdan tiksiniyorum zofer kullanıyorum ama tiksinme geçmedi hiç bende evi değiştirelim diyorum sürekli bakalım yaza doğru ancak satılır heralde 😏
MerveAlminaAar zuhal 32 haftalık olduk hala bulantılarım geçmedi ilk hamileliğimde kusarak Doğuma girmiştim buda aynısı bebeğim doğunca herşeyden kurtulucaz sabır sadece sabır 😔😔
Ebruuuu Asmin27 kaçıncı haftada bitti bir anda mı kesiliyor merak ediyorum bir sabah uyanınca bulantısız geçicek mi😭
Ebruuuu Bende bıktım kusma bulantı herşeyden iğrenme yemek yiyememe dışardan oda sadece belli bir iki şey ki Onuda yemek için yiyorum ardı hemen kusma
Asmin27 Ebruuuu herkesin bünyesi aynı değil ama benim bulantılarım 25 haftalikta bitti çok ağır geçti benim ama belki senin çabuk biter
Ebruuuu Asmin27 benimde Çok ağır geçiyor Can'ım bulantılarım bayılma raddesine getiriyor bazen herşey midemi bulandırıyor ... Ne zormuş hamilelik herşey Melek'lerimiz için 🙏🏻👼
Asmin27 Ebruuuu tabikide herşey genellerimiz için aman rabbim kötü biseylerini göstermesinde geçer bizim bu hallerimiz
Queengmz Bende bulantı 15 te kesildi ama yemeklerden tiksindim.iştahım gitti hiçbişey yiyemiyorum 22 deyim pek düzelecek gibi gelmiyo.😩düşünmüyorum ben kilo almıyorum ama bebeğim iyi olsun umrumda değil 😋