B_48_A Shdskr ellerine emeğine sağlık çok iyi yapmışsın umarım bebişinide sağ salim kucağına alırsın ♥️🥰😍😘😘🌸🌸
benaslindayohum seyma_nur34 makromeden kendim yaptım isimli ucunda 3 tane melek var telefonum serviste foto atamıyorum 🥲
Niidos tsmmst ay süpermiş bu valla inşalah vardır 🤭🤭 tüllerle süsleme yapmayacağım zaten annemler harici gelecek kimsemiz yok anneler babalar o kadar, kapıya isimliği asarım ama nası asarım diyodum 🤭
Zeyzey_1405 seyma_nur34 Ben malzeme alıp kendim yaptım hemde daha uyguna geldi eğer el beceriniz varsa diz de yapabilirsiniz
benaslindayohum seyma_nur34 elimdeki telefonun kamerası çok kötü ama gün içinde eşimde varsa isteyip atarım canım yaprak sallanıyor ya altında benimkinde melek var☺️ yurtdışında gördüm melekleri yaprak yerine onları koydum Türkiye de görmedim yapanı 😁
gzm25 Gulsum2308 ben takı yastığı yaptırdım geldi tamamen göründüğü gibi ve çok ilgili güvenilir bir kadın girişimci Ceren hanım kesinlikle tavsiye ederim ❤️
Kuzeymiraa Ozlemmisss bende yeni keşfettim 🥺 ilerleyen zamanlarda odası için tekrar yaptırırsınız belki öyle nasip olur 🧡
Sengul-9798 Sevdamavzer güvenilir canım dün geldi kargom gorselle bire bir aynı fiyatı uygun olduğu için çok yoğun sayfa 25 güne geliyor 1 set