Sengul-9798 minigim1669 eğer almayı düşünürsen çok yoğunluk var sayfada uygun diye sanırım benim ürünüm 25 günde yapılıp teslim edildi
Kuzeymiraa Ozlemmisss bende yeni keşfettim 🥺 ilerleyen zamanlarda odası için tekrar yaptırırsınız belki öyle nasip olur 🧡
Gulsum2308 miray1995 cee-tasarım da yaptırdığınız kapı süsünü çok beğendim elinize ulaştı mı ürün nasıl göründüğü gibi mi bir de sayfa güvenilir mi acaba 🥰
miray1995 Gulsum2308 maalesef henüz ulaşmadı elime siparişi vereli birkaç gün oluyor çünkü. Güvenilir diye umuyorum 🙏🏻
gzm25 Gulsum2308 ben takı yastığı yaptırdım geldi tamamen göründüğü gibi ve çok ilgili güvenilir bir kadın girişimci Ceren hanım kesinlikle tavsiye ederim ❤️
Aselhumaninannesi seyma_nur34 ben kapı susumu makrome yaptırdım takım olarakta yastığını yaptırıyorum Kapı süsü ve hediyelikler harikafikirleratolyesi Makrome yastik makromenisa Tavsiye ederim çok titiz temiz iş yapıyorlar siz nasıl isterseniz o şekilde yapıyor
SaHil_Hayat seyma_nur34 şimdi daha taze bitirdim 🥰benim de elim değsin istedim kapı süsüne fikir olsun size de ♥️🎈 Bunuda kardeşim için yaptık 👻
EdaOnurB SaHil_Hayat elinize saglik ne kadar guzel olmus bende kızıma kendim bu modelin tavsan kulaklisini yaptim ama icine ismi nasil yaparım diye düşünüyordum. Siz nasıl yaptınız acaba? Isimle beraber miydi kasnak seklinde
Koalammm SaHil_Hayat canım bundan bende yapmak istiyorum da arkasında ki gorulmeyen ince şeyin adı ne diye geçiyor isimi felan nereden aldınız öğrenebilir miyim bu arada çok güzel olmuş emeğine sağlık canım ☺️🌼
2bebegim EdaOnurB altından tül gerdirip üzerine pleksi isim yapistirin o şekilde olur artık sanırım galiba 😅🥰