Tugceeeeeee1 Dilarabagg bana güvenilir geldi yorumlar da yaptıranlarda var birebir gelmiş gibi duruyor
Sadiyes goker16 çerçeveyi bauhause dan yaptırdım kendim seçtim. Oyuncakcıdan ayıcık aldım eski kot pantolondan kostüm yaptım. Kumaşçıdan aldım elyaf ve kuması da. Pleksi yazıyı da özalitciden bastırdım
Bus1-ra  Bende oğluma bu magneti yaptım , kapı süsümüzü teyzemiz yapıyor daha bitmedi 🙈
Nagihanbyksy Makromenisa sayfasında yaptırdım . Hem uygun fiyat hemde güvenilir .her aşamasında fotoğraf atıp onaylattı Esra hanım . Tavsiye ederim .
Ozgemoms @Dilarabagg evet ben yaptırdım birebir aynısı geldi sağlam kargolanmıştı ve incecik değil tok kalın resim paylaşmıştım postta bakabilirsiniz. Hayvan figürlü Emre yazan bizim kapı süsümüz
Gamzeizmir35 2bebegim çok güzel olmuş elinize sağlık. Kaç adet yaptınız. Malzemeleri nerden aldınız ve ne kadar tuttu 🤲🏻😇
Crnryyn01 seyma_nur34 ilk çocuğumda yaptırmıştım herşeyi ama şimdi 2. Olacak cinsiyeti daha belli değil. Bu sefer 2. Ye de yaptırınca nereye asıcaz muamma 😂😂 ona oda yapmıştım oda takılı da kız a göre erkek olursa hepten yandık 3+1 ev ama erkek olursa artık bide 4+1 alırız 😂😂