Ahsenirem Annesininbalbocugu ayy çok iyi olurdu ama kemikli et bitirdim 😔 bulurum ama tamam canım aklımda
Annesininbalbocugu Ahsenirem illa kemikli ete gerek yok canım normal etin varsa da olur sadece küçük küçük dideceksin aynı tavuk gibi 🤗 Yaparsan şifa olsun inşallah
defnekrmn Ahsenirem öncelikle sağlık ocağı yada kendi doktoruna gidebilirsin ama genelde sadece verdikleri ilaç parol ama bunu doktoruna danışmadan içmemelisin ve bende gripken doktoruma sordum nane limon içebilirmiyim ıhlamur dedim oda içebilirsin fazla abartmamak kaydıyla dedi. Sende doktorunu ara danış nanelimon içebilir miyim veya agrı kesici diye o seni yönlendirecektir ıhlamur bazen Doğumu tetikleyebiliyor onu pek önermiyorlar 🙏 ve gün içerisinde bol bol mandalina ye çok fayda edicektir geçmiş olsun🙏
Cekuli Haticeozturk bana zencefil i doktor içebilirsin dedi kuzum zaten gece yatmadan yaptım bir kere güzel rahatlatıyor çünkü zencefil elma tarçın kaynattım tadıda çok güzel oldu gün içindede ıhlamur süt tarhana ile açtım hep tıkandıpımda bir sorunda yaşamadım ama tabi herşeyin fazlası zarar
Haticeozturk Cekuli bende bal.ile karıştırıyorum çok kullanma dedi bilmiyorum canim 33 hastalığım belki açılma.vs yapıyordur die sormadimda neden die
mrsssblt Minikdunyam Ihlamur çayı serbest değil yanlış biliyorsun.Kan sulandırıcı, inceltici özelliği olduğuna dair bilgiler var.Doktoruna danışmadan içmeni tavsiye etmem.Allah şifa versin🙏🏻
Minikdunyam mrsssblt özellikle içilebilen bitki çaylarını araştırdım canm kan sulandırdığını hiç duymadım eski bir hastane çalışanı olarak. Bu hafta kontrolüm var özellikle soracağım doktoruma teşekkürler Bilgi için 👍🏻😊
mrsssblt Ahsenirem Kemikli etlerden kaynatıp suyuyla çorba falan yapabilirsen iyi olur canım bende aynıyım.Bol c vitamini al,ben bütün meyveleri sıktım içtim onun dışında da uyumaya çalıştım,uyku biraz olsun toparlamamı sağladı.Geçmiş olsun şimdiden.
Cekuli Haticeozturk olabilir canım ben 37 de grip oldum ondan belki demiştir ama internette de bi çok yerde zencefil için diye okudum fazlası belki etkiliyordur sen Gine’de dikkat et doktorun öyle diyorsa
mervemymerve Ahsenirem walla ben 31.haftada oldum 10 gün yattım resmen o kdar baş agrısı ve ağır geçtiki anlatamam hala burnum tıkalı doktorum ilaç verdi keşke başında doktoruma gtseymısım nasıl olsa bısı kullanamam dıe gtmedım c vıtamını aldım bol bol ama zor gectı. Gecmıs olsun
Ahsenirem mervemymerve ya bide doktor ilaç verse de almıyoruz bebeklerimize bişey olmasın diye. En iyi yöntem istirahat ve doğal takviyeler🙈
mrsssblt Minikdunyam İnternetten de bakabilirsin canım,bende grip olduğumdan okuduğumu paylaşmak istedim.Allah şifa versin🙏🏻
Mrveozgnn Ben 6 haftalık hamileyim geçen hafta atlattım gribi bol bol c vitamini almanı öneririm bol limonlu tarhana çorbası içmiştim onun da çok etkisi oldu ondan snra tamamen hiç bişyim kalmadı çok şükür ve tabiki istiharat et umarım kısa sürede atlatırsın 🙏🏻
Zehirlizakkum87 Hamileligim boyunca bu 3. Gribim genelde hep eşimden bulaştı 3 günde toparladım ilaç kullanmadım ıhlamur meyan kökü ve bol meyveyle atlattım ama şu an 37. Haftamdayım ve 1 haftadır ağır griple uğraşıyorum doğum her an olabilir diye doktorum ilaç kullanmamı tavsiye etti antibiyotik ve burun açıcı Deniz suyu verdi ama bana mısın demiyo şimdi de öksürük başladı 1 hafta daha geçmeyecek gibi bakalım burnum sürekli tıkalı hamilelikten zaten nefes alamıyorum oksurdukce karnım kaskatı kesiliyo canım çok yaniyo bu kasılmalar erken doğuma sebep olacak diye korkuyorum zamanında gelsin inşallah