Sahnedekimadam Dantelsiz, boncuksuz, isimsiz Kısacası sade ama yumuşacık kaliteli hastane çıkışı arıyorum.Baskılı olabilir 💜 Henüz hiç almadım o yüzden hem 10lu hem 5li tavsiye verebilecek olan var mı? Max 700 ₺ olursa sevinirim 🌸
tunasmom Sahnedekimadam bende sade düz şeyler istiyordum e bebekten aldım 10lu 300 falandı sanırım gayette güzeldi beğendil yani kumaşını falan
2prensesannesiiii Sahnedekimadam Ben kızıma bunu aldım yumuşacık kaliteli kusursuz geldi danteli beni çok rahatsız etmedi belki seni de etmez sade ve şık çok sevdim🥰 rengi bej
funnymummy 2prensesannesiiii ay bu ne zarif birşey böyle nerden aldınız acaba sağlıkla üstünde de görmeyi nasip etsin Rabbim 🙏
2prensesannesiiii funnymummy satıcının adı bebbek butterfly organik 10’Lu hastane çıkışı diye geçiyor🥰
designermoms Sahnedekimadam ben e bebekten 300 liraya 10lu takım almıştım çok güzel sade yumuşaktı ama tükenmiş çıkmıyor bak bu da güzelmiş kumaşı yumuşacık ben sevmiştim
Sahnedekimadam Teşekkürler kızlar🌸bakıyorum attıklarınıza @Laliin1 @2prensesannesiiii @designermoms @SosyeteMantisi
2prensesannesiiii Sahnedekimadam rica ederim kuzum ama bi bilgi vereyim 500 e aldım trendyolda şuan 480 tl şuan yarım kollu dantelli zıbın var ya o yok kalkmış ellerinde yok trendyolda güncelleme yapmamış onun yerine büyük bi ağız mendili katmışlar bana o zıbının ücretini attı satıcı hesabıma sorunu öyle çözdük ürünü sevdim kabul ettim bu şekilde madur edilmedim satıcı çok ilgiliydi 🙏🏻🥰
melyke Kitikate den aldık söylediğiniz max fiyattan bi tık yüksek ama kumaş kalitesi çok iyi bazı parçalarda ufak bi baskı var bazılarında hiç yok çokça tavsiyedir 🌸