Ben Ümraniye eğitim araştırmada Ayşe Keleş’e yaptırdım ve HİÇ MEMNUN KALMADIM. Doktor bebeği size göstermiyor zaten kendisi bakıyor sadece, kendisi ve asistanları görüyor ekranı siz hiç göremiyorsunuz. Bebeğin böbreklerini geniş gördüm, down sendromlu olabilir gibi gibi bir sürü korkutup beni azarladı. İyi ki forumdan okumuştum erkek bebeklerde böbrek genişlemesi sık görülür zamanla düzelme ihtimali yüksek diye yoksa çok korkardım. Ultrasonda görmediğim gibi ultrason görüntüsü de vermedi. İki hafta sonra kontrole gittim yine aynı muameleyi görünce doktor değiştirmeye karar verdim. Daha sonra Ümraniye Erdem Hastanesi Ebru Davutoğlu’ndan randevu aldım. Mükkemmel geçti 1 saate yakın bebeğimi izledim, gülüşünü, esnemesini, ellerini ayaklarını tek tek gösterdi, fotoğrafladı ve CD ile verecek. Hatta bebişim rahat durmadı çok hareketliydi, sırf yüzünü net fotoğraf yakalayamadığı için ücretsiz kontrol randevusu açtı tekrar gideceğim çok mutluyum. Odada sadece doktor, siz ve eşiniz oluyorsunuz. Başka biriyle gitmek isterseniz onu da alırlar. Ama asistan doktor vesair hiç kimse olmuyır odada mahremiyet korunuyor . Ebru hanım hafta içi Çakmak Erdem hafta sonu Çamlıca Erdem Hastanesi’nde. Eşiyle birlikte gitmek isteyen varsa hafta sonunu tercih edebilir hem de hastane çok sakin oluyor. Ücreti ben gittiğimde 1550₺ idi. Ücretine değer emin olun ben de pahalı diye devlete gittim başta ama kötü doktora denk gelince çektiğim eziyete değmedi. Randevu bulma stresi ayrı, doktora git gel ayrı, gördüğüm muamele ayrı… Ücretine kesinlikle değen bir hizmet aldım erdem hastanesi Ebru Davutoğlu’ndan. İki doktor da perinatoloji uzmanı bu arada.