Gizem3544 Kızlar 33+3 üm birkaç gündür el ve ayaklarımda ödem var sabah uyanınca özellikle basınca ağrıyor ayaklarım ellerimde parmakları açıp kapatınca ağrı gibi böyle hafif sızlıyor.Böyle olan var mı aranızda ?
Bir_prens_annesiiiii Gizem3544 hamilelikte benim yaşadıklarımın birebirini yazmışsınız parmaklarımı sabahları bükemezdim şişmesinden
Gizem3544 Bir_prens_annesiiiii kan değerlerin nasıl çıkmıştı canım ben akşam gidicem kan vermeye de pimpiriklendim normaldir herhalde değil mi
Bir_prens_annesiiiii Gizem3544 ben kan vermedim ama sormuştum doktora normal demişti ve doğumdan sonra zaten hemen düzeldi benimki hiçbir ödem şikayetim kalmadı
Gizem3544 MadameHappy34 yürüyüş çok yapamıyorum tuzlu da çok tüketmiyorum aslında normal ama suyla aram pek yok zorlasamda max 1,5 litre falan belki ondan oluyordur
Bir_prens_annesiiiii Gizem3544 inşallah ben günde en az 2 litre içerdim bazen 3 içerdim yürüyüş yapamazdım ama tuzlu da tüketmezsin aşırı şişliğim vardı elim yüzüm ayaklarım ama doğumdan sonra kalmıyor çok şükür