ilaydakaraali Merhabalar güzel anneler🥰 Ankara’da yakın zamanda ayrıntılı ( detaylı ) ultrason çekimlerinizi nerede yaptırdınız, memnun kaldınız mı, fiyatı ne kadar paylaşırsanız çok sevinirim.
MaviK ilaydakaraali Deniz esinlere gittim ( ilk gebeliğimde de kendisini tercih etmiştim) çok memnun kaldım . Detaylı tüm her şeyi konuştuk ve aşırı ilgili. 45 dk falan sürdü. 1500 TL verdik 3 hafta oldu . Eşim de içerde zaten babaları genelde alıyorlar. CD rapor her şeyi veriyor. Fotoğraf ayrı çekiyoe anne için whatsapptan hemen gönderiyor. Diğer çekimleri de komple CD ye yüklüyor. Bir iyi yanı 2 buçuk yıl önce ki gebeliğimde dair çekimler raporlarda hala kendisindeydi
YesimMm- Gülhiz karatas 😍😍😍😍 çok iyi bir doktor kendim içinde gittim iki hamilelikte de gittim tercih edilmeli mutlaka. CD renkli ultrason ve rapor veriyor 45 dk sürdü ultrason eşimi de aldi onun için ekran var oradan izliyor. Ben Aralık’ta gittim 600 liraydı. Ben sıra beklerken arayan hastalara Ocak ayında 1000 lira diye konusuyrdu
ilaydakaraali YesimMm- evet bugün aradım kendisini 1000 tl dedi medical park Batıkent 2400 istiyor arada kaldım ben medical park hastasıyım bu fiyat farkının sebebini anlayamadım
Syma_07 YesimMm- kesinlikle gülhiz karataş o kadar memnun kaldım ki Bebek yüzünü gostermesi için 1 saat uğraşıyor tatlı yeyip gelmeni söylüyor suyum az diye bir kere daha kontrole çağırdı üstelik yine aynı şekilde ugrasti fotoğraf CD yine verdi ve ücret almadi bile 2. Gittigimde
ilaydakaraali MaviK deniz hanımı da aradım şu an 😌 ay başı tercih yapıp birine gideceğim Medicalparkta yaptırmama kararı aldım.
ilaydakaraali MaviK sanırım medical park Batıkent’in tüm doğum doktorları çok iyi gözlemim bu yönde şuan kendi doktorum izinli geçen ay başka dr kontrole gittim ondan da çok memnun kaldım 🥰Doğum ne zaman peki sizin ❤️
MaviK ilaydakaraali evet öyleymiş tüm doktorlardan memnun giden anneler , ben de doktorumdan çok memnunum ikinci doğumum olacak kendisinde ☺️ Nasipse normalde temmuzda ama erken riskim var Haziran bile olabilir bizim net bir tarihimiz yok şuan 23 haftalık oldum . Sizin ne zaman ☺️
YesimMm- Syma_07 bnmde böbrek sıkıntım vardı ayriyeten bana baktı eşi üroloji doktoru onu çağırdı onunla görüştü Allah razı olsun 🤲
ilaydakaraali MaviK benimde normal şartlarda Eylül ilk haftası ancak ben sezeryan istiyorum bakalım doktorum ve bebeğim ne isteyecekler 😌🥰