Hkevser kızlar merhaba şuan 26 haftalık oldum bebek arabası hakkında çok kararsızım sizce almalı mıyım bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum
Beggg Hkevser ben 10 haftalığım dün aldım😅 sürekli zamlanan şeyler olduğu için erkenden almak mantıklı geliyor🕊
Iscn Hkevser bende sizin gibi kararsızdım doğumda zaten kışa geliyordu çıkmam bir yerlere diye almamiştim ammaa baktım ki olmuyor nereye giderseniz gidin lazım oluyor indirim fln bişy bulursanız kaçırmadan alın derim çok işinize yarayacak
Kaderisa Hkevser 21 haftalıkken aldım bende indirimdeydi eninde sonunda alacağız daha fazla pahalanmadan indirim görünce alın derim 🌸
MoonLighty Hkevser bu konuda bende çok araştırma yaptım. Doğumum eylülde olacak inşallah. İlk aylar hastane ve ailem harici bi yere çıkmam diye travel sistem pusetli bebek arabası almadım. Hem çok kaba hem de pratik gelmedi bana. Hamilton R1 kabin boy bebek arabası aldım. Hem sürüşü hem kapanışı çok pratik. Hastaneye veya aileme giderken ilk aylar portbebe alıcam. Bebeği ona koyup götürürüm. Size de fikir olsun 🌸
Aysee1123 Prego soloyla joıe litetrax 4 arasında kaldım ben. Herkesin zevki tercihi farklı tabi bu konuda ama benim beğendiklerim bu ikisi pusetli halde.
Beggg Aysee1123 yoyko ultimate travel aldım ben de indirimde hepsiburada da aklınızda bulunsun belki bakmak istersiniz
Rwerdst Hkevser ben 19. haftada aldım. Baby plus galaxy aldım🤷 indirimde ydi. zaten çok kullanacağımı sanmıyorum. Arabam var, yürüyerek bir yere gitmiyorum genelde. O yüzden çok pahalı bişi almadım. İleride baston bebek arabasına geçeriz diye düşündük ☺️