Momsy410 Kizlar dun bahsetmistim hastaneye yatisim yapildi. Bebegim buyumedigi icin dogumum baslatilmaya calisiliyor. Dun propess yerlestirdiler uzerinden 13 saat gecti hic sanci hissetmiyorum. Tecrube eden var mi? Tavsiyeleri olur mu?
Duru_10 Momsy410 Allah yardımcın olsun inşaallah banada vermişlerdi bir saat sonra sancim başlamıştı o zaman 2cm açılmamda vardı 3saat sonra ıkınmaktan düşmüştü açılmam 5cm olmuştu o arada bir dakka bile durmadan egzersiz yapmıştım açılma hızlansın diye senin çok zaman geçmiş sanki canım
Momsy410 Duru_10 yaa ne kadar guzel. Suni almak istemiyorum insallah baslar😓 ekstra sanci yapiyor mu peki yoksa normal kendi sancini mi cekiyosun acaba? Durmayim o zaman hareket edeyim ben de
Duru_10 Momsy410 Açılmam devam ederken bile kendi sancim cok az çıkıyodu sonra suyumu patlattilar hizlansin diye arkadan suni sanci taktilar 4 saat kadar sonraydi heralde dogum yapmistim her saat 1cm acilmam olmustu
Momsy410 Duru_10 hala hic sancim yok. Umudu kestim aksama jel diye biseyden bahsettiler ayni islev icin. Onu bekliyorum
Duru_10 Momsy410 imkanin varsa sicak su altinda çömelme hareketleri yap birde. Allah kolaylik versin çabucak kucağına alırsın inşaallah canim stres yapma demişti ebe sancın gelmez diye sende stres yapma yeter ki sağlıcakla kucağına al bir şekilde gelicek artık yavrun
Momsy410 Duru_10 var aslinda dus evet onu da deneyim. Buralardan sezeryana giderse uzulurum. Cok sagol canim tavsiyelerin icin insallah biraz bari acilma olur
Momsy410 Duru_10 sancilarim basladi simdi ⅗ dakikada bir 😊 hala cok ciliz ama hoc degilse bi hareket var
Duru_10 Momsy410 çok sevindim canım sen bol bol hareket et Allahın izniyle zamani geldiyse sular seller gibi yolunu bulur o 🙂