ayseaselbebegim Kızlar 30 haftalık hamileyim belim çok agriyo ve kasiklarim da sancı var 1 haftadır ishalim ondan mi acaba yoksa doğum sancısı mı ya
Yusufcinarinannesi ayseaselbebegim kesinlikle doktora gitmelisin canım bende aynı şekilde doktora gittim ve doğum sancisiymis .ne olacağı belli olmaz .Inşallah seninki benim gibi olmaz ama tedbirli olmak iyidir.
AygyulSina ayseaselbebegim ihsal iyi bisey degil bi acile git bebeginin duyuna baksinlar. Kursta bir kadininda vardi ihsali erken dogum olmus korkutmak istemem seni ama
Maviii ayseaselbebegim uzanınca sıcakta kalınca geçiyorsa yalancı adet sancıları gibi. duşa girsende geçmiyorsa gerçektir sancıdır canım
Bsk2101 Dakika tutabiliyor musun canım sancılar arası? ishal olması da doğum belirtisi derler ama haftan erken bence ihmal etme bir hastaneye git derim.
ayseaselbebegim Bsk2101 yaa gerçekmi canım valla 1 haftadır öyleyim sık sık da tuvalete gidiyorum Bugün idrar yanma hissede oluyo
SemaKumtepe braxton hıcks denilen yalancı doğum sancılarıdır büyük ihtimalle.Haftan cok erken tabi doktora görünmende fayda var
ayseaselbebegim AygyulSina Evet canım çünkü geçmedi 1 haftadır Allah korusun belki kötü bişey olur demi bide sancı böyle olunca korktum
ayseaselbebegim Maviii canım şimdi duşa girip çıktım sıcak suyla aldim sanki hafifledi biraz ama gene de var biraz
Maviii ayseaselbebegim biraz uzan canım, sıcak su koy ayaklarına uyumaya çalış.. 2 hafta önce bende öyleydim delirecektim acıdan ama sıcak duş sıcak su, iyi geldi uyudum.. geçti 😊 seninde geçer
AygyulSina ayseaselbebegim bir haftadir ihsal misin??? Kurstaki kadin sadece bir gun ihsal olmus ve hastaneyo aramis hemen gel bebegin suyuna bakalim demisler hatta bekledigi icin bile kizmislar son kez gelmisti o gun kadin kendi anlati sonrada dogum haberini aldik
ayseaselbebegim Ama kızlar bebeğimin hareketlerini hissediyorum baya net bi şekilde şuan bile tekme felan atiyo yani