sulekzl biryildiz42 Bende 11+1 61 kg galiba hamile kaldım ama halen yemek yiyemiyorum bazen aksama kadar açım su bazen tuzlu kraker akşam eşimle yersem çorba sadece hersey kokuyo gibi bugün ilk defa peynir salatalık yedim
biryildiz42 sulekzl bende öyleyim bazen sahur yapamıyorum iftarda çorba içip tıkanıyorum sahura kadar havuç yiyorum bol bol Havuç yemeye çalışın benim mide bulantıma iyi geliyor size de iyi gelebilir
sulekzl biryildiz42 Limonlu su ictim ilk defa iyi gibi geldi Aslında yürüyüş yapmak lazım sürekli evde oluncada psikolojik olarak etkiliyor bence havucu deneyim bakalım
biryildiz42 sulekzl deneyin inşallah iyi gelir Evet yürüyüş iyi gelebilir bende sürekli evdeyim çok yorgun hissediyorum evde durdukça
KLORAKHANIM Kubrac1 amannn siz benim yedigimi yeseniz yuvarlanarak gezersiniz, bünyem prenses givi napayim de geç 🤣
Minnakbebisimm Arkadaşlar ben 10 haftalık gebeyim. 1.64 boyunda 58 kiloyum 1 kilo aldım. Bizim genetik üst tarafımız çok zayıf. Ama karnım çok büyüdü bu normal mi ya.
Aysegulinanc Minnakbebisimm ilk haftalar gazdan şişiyor karın sonra düzeliyor 14 haftadan sonra gaz problemin biter