Lavinia3009 Haftadayım henüz ama yavaştan hazırlamak istiyorum. Çantası hazır olanlar veya bunları geçirmiş olanlar bilgi verebilir misiniz?😇
Mre Lavinia3009 ben kendim için 2 adet pijama, terlik, iç çamaşırı, havlu, depend, ped ve gögüs pedi koydum. Bebek içinde 2 tane hastane çıkışı, yelek, çorap, müslin örtü, 10 tane çocuk bezi, pişik kremi,ıslak mendil,pamuk koydum
AzraFarah Lavinia3009 36.haftamizdayiz. Yarı hazır sayılır. Kendim için İki adet pijama takımı İki çorap-soğuk olursa bir yelek Depend Atlet-iç çamaşırı-emzirme sütyeni Feracemi Deodorant Göğüs pedi Terlik koycam Bebeğim için Bir hastane çıkışı İki ayrı takım Ayrı iki çorap-eldiven Bir tulum, battaniyesi, eldiveni, zıbıniyla Nohut battaniye 15 tane kadar bez Biberonlari emziği yıkayıp koycam Aklıma gelen bunlar,eksik varsa siz söyleyin Çaycımı alcam, kimyon rezene çayı alcam, hoşaf koycam
Poyrazin_annesi Anne için 2 adet pijama 4 depend Corap terlik Tarak toka Bebek için 10 lu hastane cıkısı 2 tane tulum 2 corap 2 agız mendılı 20 adet bez Islak mendıl ve pişik kremi Biberon emzik Battaniye Havlu kagıt Kolonya Su ısıtıcı
gunes5 Haftadayız kendim için 2 adet pijama Depend Emzirme atleti ve sütyeni Polar sabahlık Havlu Terlik Kişisel bakım ürünleri Bebek için Hemşireye verilecek bir takım kıyafet Yedek 2 takım daha kıyafet Bir takım fotoğraf çekimi için kıyafet Bez , alt açma örtüsü , temizleme pamuğu ve ıslak mendil Kalın battaniye 1 tane Penye battaniye 1 tane Müslin battaniye 2 tane Emzik , kaşık biberon Sanırım bu kadar eşya hazırladım