badefne sen içini ferah tut kuzum doktorların her dediğine takılırsak oooo valla neler neler çıkar benim kızım iri bebek 40 haftada doğmak bilmedi mecburi sezaryen oldum doktorum o kadar iyiki anlatamam sana son zamana kadar demedi bana ve ben seker yüklemesi yaptırmadım kızım doğdu 4615 elhamdülillah sağlığı yerinde 26 aylik oldu kardeşimin eşi başka bir doktorda onada iri dediler şeker yüklemesi oda yaptırmadı doktoru kızdı sen nasıl yaptirmazsin bebege zararı olur hemen diyete basla kızı 32. Haftada diyete başlattılar 36. Haftada başka bir doktor sende şeker yokki sen neyin diyetini yapiyosun dedi 37. Haftada mecburi sezaryen oldu oda ters dönmedi die 3540 grm demek istediğim şu daha önünde uzun bir yol var tek doktora bağlı kalıp kendini üzme ha Buda demek değil her seferinde farklı doktora git ama olumsuz bisey olursa kendini strese sokma bebeğine yazık başka doktora tekrar görün her doktorun görüşü farklı sağlıkla gelsin bebisin inşallah Rabbım gönlündekini kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla kal inşallah