Nazlimom Yusufayazin__annesi ben genoks firmasında yaptırdım 7. Günde cıkmıştı benım ama devlet hastanesinde yaptırdıysanız uzun sürüyormuş
Yusufayazin__annesi papatya56 şuan konsutum 1 çıkmış biri cikmamis dedi haftaya çıkabilir dedi ama eşimin haftaya kesin mis cikmasi
Yusufayazin__annesi Tugbaelif çok şükür sağlıklı bir evladım var 3 buçuk yaşında 2inciyi istiyorum 2 düşük sayisiz kimyasal diyim sana doktora dedim yaptırmak istersen git dedi bende yaptırdım
Tugbaelif Yusufayazin__annesi Allah bağışlasın biz de aynı durumdayız 2. Yi istiyoruz ama sürekli sağlıksız artık çok yoruldum. İnşallah Allah nasip eder ikimize de ❤️
Mekklc Yusufayazin__annesi pıhtılaşması testi bir ayda kromozom testi 3 ayda çıktı üç ay sonunda iki sonucu da msj gelerek gidip aldık
Yusufayazin__annesi Mekklc pıhtılaşma bir syi olmadan çıkmış gözüküyor kromozom testi çıkmamış oda haftaya çıkar dediler bakalım sonuç ne cikicak
Cansis1 Yusufayazin__annesi bende geçen hafta Ankara Bilkent şehir hastanesinde yaptırdım 2.5 ay sonra çıkar demişlerdi çıkınca mesaj geleceğini söylediler
Yusufayazin__annesi Cansis1 ya tam bir ayda çıkacağını söylediler işte 2 aya girdi neredeyse 2 ay oldu dün aradım önümüzdeki hafta hepsi çıkıyormuş öyle söylediler