Soniii Rumeys-a kullandığım bir güneş kremi vardı fakat hamilelikte doktoruma sordum onun öneresi ile Solante aldım
Nazlimom Rumeys-a la roshe posay kullanıyordum hamileyken doğum yapalı 1 sene oldu hala onu kullanıorum solante de kullandım ama yoğurt gibi beyazlık kalıyor
yasemin1622 Rumeys-a solante kullanıyorum zaten senelerdir onu kullanıyodum hiç bi zamanda değiştirmem çok çok memnunum 👍🏻
Beyza44 Rumeys-a etat pur markasının güneş kremini kullanıyorum üreticisi bioderma içeriği en temiz güneş kremi olduğunu söyledi eczacimiz 💐 ilk surumde morumsu bi beyazligi var 5 dk içinde normale dönüyor rengi
ttugba92 Yves rosherin turuncu ince uzun basma pompali +50 spf sini kullaniyordum gebelikten once hala onu kullaniyorum gayet memnunum. Biraz yagli oldugu icin ekstre nemlendiriceye de ihtiyac duymuyorum
Atiyeg ttugba92 yalnız dediğiniz ürün kimyasal filtreli hamilelikte fiziksel(mineral) filtreli ürün kullanmalısınız
ttugba92 Atiyeg Degistirmem gerektigini hic dusunmedim. 13 haftalik gebeyim bir sikinti yaratir mi acaba ? Hemen degistirecegim tabiki
Atiyeg ttugba92 doktorunuza danışmanızda fayda var kimyasal filtreli ürünler cilt tarafından emiliyor ve kana karışma ihtimali var fiziksel filtreli ürünlerse emilmiyor cildin üstünde kalıyor.