gudmorningbeya Nzl_15_22 lütfen doktorunuzu dinleyin mamayı eds yöntemi ile verin bebeğime sarılık olduğu için biberon verdim dört ay uğraştım daha sonrasında meme reddi yaşadım şimdi tekrar hamileyim çantaya koymayacağım iki şey emzik ve biberon…
Nzl_15_22 gudmorningbeya biberon bende almam herhalde ama mamayı bulundururum olmazsa şırıngayla veriyorlarmış ama sütüm gelecek inşallah bebeğimde emerse herşey yolunda gider🤗😊teşekkür ederim Allah hayırla ve sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin amin🤗😊
Nzl_15_22 Kivininannesi anladım evet bende kaşık biberon alırım her türlü işimi görür teşekkür ederim😊🤗
Kivininannesi Tusemciiim evet ya bı kere gitmiştim duygu hocaya, güzel bı fotosunu yakalamıştık 🤭 emine hoca, çatı muayenesini sancın başlarsa öyle yaparım dedi sence neden öyle demiştir canım, ben daha erken yapılır diye düşünmüştüm
tugcee0 Nzl_15_22 biberon gerçekten kullanmayın arkadaşım sütü az geldiği için biberon kullandı bebek memeyi kabul etmedi hiç bi şekilde şuan emmiyor benim Sağlık ocağında ki ebem de çay kaşığı mutlaka koy çantana demişti bebek emmezse çay kaşığınla dikkatli bi şekilde verirsin demişti
Tusemciiim Kivininannesi duygu hoca bana 35. haftanda yapıcam dedi 🤷🏻♀️ Demekki sancın geldiğinde bakıcak çatın müsaitmi diye o an karar vericek normal mi sezeryan mi olacak diye her doktorun tekniği Farklı oluyor işte 😏
Fuhen Nzl_15_22 hastanede şırıngayla mama veriyorlar süt gelmesede emzirmeye çalışın bazen süt geç gelebiliyor ama emmezse tetiklemezse bebek süt azalabilir az gelir benim erken doğum sezeryan oldu hemen geldi darısı sizin başınıza ama dediğim gibi hastane çantasına şart değil
Ozlemmisss Nzl_15_22 Hastanede sütünü gelmediyse hemşireler mama veriyor 2 gün yani biberon alın kesinlikle ama emzirmeyi ihmal etmeyin tabi ki süt yoksa bile bebeği 15 er dk memede bekletiyorlar. Ablam yeni dogum yaptı süt sağma mak. götürdük ama kullanmadı.
Aysecan06 Göğüs ucunda çatlak oluşmaması icin ilk emzirmeden önce soğan sürün diyorlar. Deneyen oldu mu? Birkaç kişi sürdüğünü ve hiç göğüs ucu yarasi falan olmadiğini söyledi.
Shdskr Nzl_15_22 süt gelmezse hemen hastanede, hastane tipi göğüs pompası kiralarsın kaldığın gece. Benden tavsiye biberon kullanma ilk etapta meme reddi olmaması için. Sütünü sağıp versen ya da mama versen şırınga ile ver.. Arada memene tutturursun. Elinle masaj yaparsın elle sağarsın yavaş yavaş açılır kanalların
Hatijes38 Masal07_ ben ilk gebeliğimde ne olur ne olmaz diye bir tane biberon aldım dediğiniz gibi çocuk emmedi ve biberon kurtarıcımız oldu. Şimdi ikinciye hamileyim ikiz gebeliğim var 6lı biberon seti aldım emmezse bile sağıp vereceğim elektrikli süt sağma makinem de var. Siz her şeye hazırlıklı olun derim ne olacağı hiç belli olmaz sağlıkla kucağınıza alın inşallah