mine3444 Annişler özel bolge için venüs jilet çok övülüyor alacam ama çok modeli var. Tam ismi nedir bilen lütfen yazsın onu alayim
Rwerdst mine3444 gillette venus swirl kullanıyorum canım bende 😁 bir tık başlığı fazla büyük sanki 🫤 ama çok kusursuz alıyo gerçekten. 5 bıçaklı zaten. Hiç kesme vs olmadı. Başlığı oynar başlık o kadar rahat ki. Normal jilete göre daha kısa sürüyor işlem. Ve sanki daha kısa alıyo normallere göre. Ben çok memnunum hatta diyorum keşke daha önceden alsaydım ☺️
Canimucizem mine3444 isim olarak aklımda değil ama turuncu paketi çok uygun ve çok kullanışlı iki tane çıkıyor içinden mor olan da güzel ama indirim zor oluyor ve fiyatı çok yüksek turuncu olanda aynı çok uzun süre kullanabilirsiniz aşırı rahat bir ürün ve güvenli baya bende ağda yapardım ama hamile kalır kalmaz direk jilete döndüm
mine3444 nur34_ 🤣🤣 ben de öyleyim. Artık sona geldim 31 haftalık olduk. Her an doğururum korkusu başladı. Temiz olayım daha derin alsın diye arayışa girdim
nur34_ mine3444 agda yapmayi dene istersen canm ben yaptirdim gec cikti baya suan 37 haftadaym 38 de tekrar yapicm beklicm artik😁gerci bugun dogum belirtilerini yasiyorum ama umarim dogurmam
mine3444 nur34_ hiç ağda yaptırmadım. Hep jilet kullandım. Bu saatten sonra ağda olur mu bilemedim ya
nur34_ Havvaca hic sorma bnde oyleyim hatta kizarir morarir vicudum ve gecmez aşırı tahris olan bir vicudum var ama mecburi son haftalar olunca tuyleri anca busekul geciktirebiliyrm
defneveannesii_ Ben Venüs riviera kullanıyorum bayadır. Oldukça memnunum hiç kesme, sivilce vs yapmıyor ama bir de comfortglide deniycem çevremden kullanan çok duydum baya memnunlar ondan da😌