umrnyvz
Evet kızlar sonunda bizde cennetsuyla kavuştuk. ❤️🙏🏽 Bende Doğum hikayemi paylaşacağım günü Sabırsızlıkla bekliyordum Ve o gün geldi.😍
Öncelikle 3 Kasım beklenen doğum tarihimdi ama kızım o gün gelmedi. 4 Kasım akşamı sancılarım başladı ama çok hafif hissediyordum. Eşim çok fazla dayanamadı gece hastaneye gittik nst ye bağlandım. Düzenli doğum sancılarım başlamıştı fakat şiddeti yeterli değildi sabah 5 e Kadar bekledik ve tekrar NST ye bakıldı. Doğum sancılarım aynı seyrinde devam ediyordu alttan muayene etmek istedi doktorum fakat ben alttan muayene yaptıramadım herkezin ağrı eşiği farklıdır benim gerçekten çok düşük doktor bana sezeryan olmamı yada Psikolojik olarak kendimi hazırlamamı söyledi ve eve geri gönderdi. Gerçekten psikolojik olarak çökmüştüm Ve sezaryen olmaya karar verdim. Doktorumu aradık ve akşam beş gibi yatışım yapıldı. 5 kasım 17.57 de kızım doğdu. Şuan 5 günlüğüz sezeryan olmama rağmen ayaklandım. Eğer gerçekten normal Doğumdan korkuyosanız sezeryan olun. Biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın 😘😘 umarım güzel Doğum hikayeleriniz olur ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız 💕💕