AzraFarah Merve30 beslenmene dikkat et canım,bol bol ye. Boyu nasıl, benim doktorum boyuna göre yorum yapmıştı,az demişti şimdi istirahata çekildim
Selooooooo elizanakbulut ben doğuma girmeden 2.700 çıktı o gün doğuma girdim bebek 3.200 doğdu 😂 ultrason bende fazla değilde eksik gösterdi
elizanakbulut Merve30 canım detaylı daha doğru olabilir . ama tamamen doktorun makinesiyle alakalı mesela benim ilçemde ki devlet hastanesinde ki makineler biraz eski hep yanlış söylüyorlar özele gidiyorum 2 hafta bir orada doğru çıkıyor:)
elizanakbulut Selooooooo evet aşko zaten öyle oluyor çocuk çıkınca daha büyük çıkıyor 😂 vallaha benimki 15 kilo çıkacak diye korkuyorum bazen 😂
Merve30 Doktor Kordon kan akımında bi problem yok haftasına göre biraz küçük bir bebek ama kilosu normal dedi
Gizemgizemm @elizanakbulut maşallah 🧿 umarım bizimkide böyle kilolu olur 🙏 nasıl besleniyorsunuz acaba tavsiyelerinizi bekliyorum 🙈☺️
elizanakbulut Gizemgizemm tavsiyelerim günde en az 15 öğün yemek 😂😂 geceleri uykudan uyanıp allah ne verdiyse ağzına tıkmak falan 😂