Fnsengul Yaa arkadaşlar az önce aynaya bakarken farkettim karnımda bacaklarımda hep çizik çizik çatlamalar başlamış çok moralim bozuldu bugün tam 23 haftalık olduk😞 Ne zaman başlıyor çatlamalar, erken değil mi daha yaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
esrayilmass Fnsengul canım benim 17 ci haftada başladı çatlaklarım ve hiç kilo almadın daha. Düzenli olarak da çatlak kremi ve yağlar kullanıyorum. Şuam 20 haftalık göbeğim çok kaşınmaya başladı çatlayacak yerler.. Bennce baxı şeyler de genetik. Bol su da içitoeuk çünkü yapabileceğim herşeyi yapıyorum.
abilgen Fnsengul kesinlikle genetik :( bence çatlamıcaksa, ne yapılırsa ya da ne yapılmazsa yapılmasın, yani uygun gevşek bir vücutsa çatlama olmuyor. Yağ sürme çok aşırı su içme ama çatlamıyor. Çok garip
Fnsengul esrayilmass peki 10 kilo alan ben 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ evet biraz da genetik aslında bende çatlak kremi vs kullanıyorum ama önüne geçemeyeceğiz galiba 🥲
Yesimm03 Ben normalde de kiloluyum benim çatlak 32 haftada de başladı karnım baya büyüdü çünkü çok kaşıntı yapıyor kaşıyınca da kızarıp yara oluyor kötü görüntü inş geçer nemlendiriyorum kaşımamaya çalışıyorum tenim hassas :(